Zobacz pełną wersję : Zdjęcia aldii-ego
Trochę przyrody
53058 53059 53060
Nieostre podałeś, nie przyprawione. jedynka ciekawa, dwójka też się dobrze zapowiada. ale brak wykończenia,
Nie powinieneś przenieść się jedną linijkę niżej - tam są wątki o przygotowywaniu zdjęć do wstawienia.
Pozdrawiam .AP.
Nr 1 i 3 mi nie pasuje. 2 bardzo dobra :)
Napiszcie parę słów na temat tych ujęć...
453176 553177 653178 753179 853180
953181
madziazywczak
22.08.11, 16:28
a czemu założyłeś drugi wątek. już jeden masz w zakładce dla początkujących
No najwyrazniej juz nie jest poczatkujacy :)
Oprocz piatego zdjecia, ktore ocenilem w galerii, reszta bardzo slaba- albo krzywo, albo spalone, albo brak kontrastu i dalszej obrobki, albo ostrosc nie tam gdzie trzeba, a do tego wszystkie zdjecia sa za duze.
No najwyrazniej juz nie jest poczatkujacy :)
Oprocz piatego zdjecia, ktore ocenilem w galerii, reszta bardzo slaba- albo krzywo, albo spalone, albo brak kontrastu i dalszej obrobki, albo ostrosc nie tam gdzie trzeba, a do tego wszystkie zdjecia sa za duze.
A może się autorowi tamten tytuł nie podobał. Lepiej żeby jeszcze trochę poniżej pozostał , tak by było lepiej. Zawsze wątek można reaktywować jeszcze raz. Z przykrością stwierdziłem ,że ocena kolegi k@czego jest identyczna jak moja.
Pozdrawiam AP.
A może się autorowi tamten tytuł nie podobał. Lepiej żeby jeszcze trochę poniżej pozostał , tak by było lepiej. Zawsze wątek można reaktywować jeszcze raz. Z przykrością stwierdziłem ,że ocena kolegi k@czego jest identyczna jak moja.
Pozdrawiam AP. Nie przebieracie w słowach :-) Ok, pospieszyłem się. Powiedzcie jak usunąć temat z tego forum?
tadzik1231
23.08.11, 19:19
Napisz do admina to Cię skasuje.