Zobacz pełną wersję : Zupełna pierwszyzna
coś na początek czyli tuż po rozpakowaniu pudełka :-) Mam nadzieję, że później będzie lepiej
Super, nie widać, że to pierwszyzna. Fajne kolorki, bardzo mi się podoba sposób kadrowania...
Dziekuje za dobre slowo! Postaram sie wkrotce cos nowego wrzucic :D
To wrzucę taki trochę pękaty budyneczek. Podoba mi sie jego bryła, chociaz byc może nie jest to najszczęśliwszy kadr. Dół jest taki sobie, ale nie chcialem go juz obcinac, bo traci "wysokosc". Moze komus sie spodoba?
No kadr rzeczywiscie dosyc dziwaczny, jednak fotka jest w porzadku.
Kwiatek jest super, pięknie sfocony, budynek jest w miarę dobry ale tylko dlatego, że moim zdaniem kadr jest troche niefortunny i jakoś nie pasuje, jakby była możliwośc budynek bym ujął od frontu z żabiej perespektywy myślę, że efekt był by ciekawszy ale przy zdjęciach archtektury wiem, że nie zawsze jest taka możliwość. Pozdrawiam.
ten budyneczek to pewnie jakis palac kultury w Maskfie :-)
Troche klopotliwe bylo sfocenie tego budynku i stad tez taki kadr.
ten budyneczek to pewnie jakis palac kultury w Maskfie :-)
Tak gwoli ścisłosci to budowla stoi w centrum Madrytu :razz:
Kolorystyka kwiatka fajna, to takie coś Ci w domu zakwitło :shock:
Jaki aparacikiem to zrobiłeś - Co to jest E-Stilo bo już sobie włosy z głowy wyrywam i za cholerę nie mogę wykoncypować :?:
Kolorystyka kwiatka fajna, to takie coś Ci w domu zakwitło :shock:
tak, roslina takowa stoi w domu. Kiedys przybyla w formie prezentu i od jakiegos czasu kwitnie sobie. To orchidea, ale nie znam sie na tym, wiec zbyt duzo nie moge powiedziec na temat.
Jaki aparacikiem to zrobiłeś - Co to jest E-Stilo bo już sobie włosy z głowy wyrywam i za cholerę nie mogę wykoncypować :?:
:mrgreen: E-stilo, to efekt takiego luźnego skojarzenia z modelem fiatem, a jest to nic innego jak E-330 :mrgreen: Pozdrawiam
Teraz moze cos z ludźmi-muzykanci...
Widze, ze cos musi byc nie tak z tą fotką, skoro zero komentarza, ni na plus, ni na minus :cry:
Bo takie nijakie :D wręcz turystyczne aczkolwiek jakościowo o wiele lepsze niż fotki robione przez chińczyków :D
Po czym wnosisz ze czajna i ze gorsze jakosciowo?
Mówię, że jego fotka jest LEPSZA niż te chińskiej roboty. Wnoszę to z tego, że jeśli ktoś robi zdjęcia takim różowiutkim super cieniutkim aparacikiem na dodatek przez szybę autobusu to musi to być gorsze jakościowo od tego co zaprezentował zigger, gdyż jego fotografia wegług mojej oceny jest technicznie całkiem, całkiem dobra, choć mógł zastosować inny kard ale to inny temat.
Dzieki za komentarz. Inny kadr byc moze wniosłby wiecej energii ;) Teraz tez bym pewnie zrobil to inaczej, ale...
dwie fotki z dosyc ruchliwym obiektem, czesto szybszym niz AF :D
Przy takich obiektach to nawet algorytmy przewidywania kolejnych ruchów wymiękają :D
A co do samych zdjęć... to uważam, że to takie 'albumowe', tzn. wsadzić do albumu i odkopać za 15lat.