PDA

Zobacz pełną wersję : Trzy drzewa

Smerf Maruda
7.05.07, 19:48
Na zachętę - w ramach wstępu do większej galerii - fotografia z okolic Florianki (leśniczówka koło Zwierzyńca na Roztoczu). Może komuś przypadnie do gustu.

Więcej zdjęć, jak wrócą skany z Krakowa. Mój Epson 4490 zrobił mi ze slajdów sieczkę, więc wysłałem je do specjalisty :-)

janekb
7.05.07, 23:36
Znawcą to ja nie jestem, ale lubię takie krajobrazy. Może bez tego lasu w tle byłoby bardziej "klasycznie", ale i tak mi się podoba.

gary
8.05.07, 18:20
ciekawa kompozycja, jakbym nie patrzył, zrobiłbym z tego kwadrat ale czy byłoby lepiej?
ładne zdjęcie

Wiejo
8.05.07, 20:15
ładny fragment krajobrazu, ciekawie ujęty. Pozdrawiam.

Smerf Maruda
8.05.07, 20:49
Podziękowania i ukłony za miłe komentarze. Mi też, muszę przyznać, to zdjęcie się podoba ;-)

suchar
8.05.07, 21:43
Mi sie ono podoba, ma cos w sobie, mimo, ze to niby taki "zwykly" widoczek. Trudno mi powiedziec wiecej, bo strasznie male to zdjecie :(

Smerf Maruda
8.05.07, 21:53
Trudno mi powiedziec wiecej, bo strasznie male to zdjecie :(

A jak na nim klikniesz? :-)

suchar
8.05.07, 21:55
Trudno mi powiedziec wiecej, bo strasznie male to zdjecie :(

A jak na nim klikniesz? :-)

Oczywiscie, ze klikam :) Ale i tak male. Takie zdjecie, ze wzgledu na to, ze to pejzaz i to sfotografowany tak, ze jest on rozlegly, wolalbym ogladac w sporo wiekszym formacie.

Smerf Maruda
8.05.07, 21:59
Oczywiscie, ze klikam :) Ale i tak male. Takie zdjecie, ze wzgledu na to, ze to pejzaz i to sfotografowany tak, ze jest on rozlegly, wolalbym ogladac w sporo wiekszym formacie.

Zapraszam, mam w formacie 13x18. Wygląda ździebko lepiej, fakt :-)