Zobacz pełną wersję : Historia pewnej bitwy
Nieświadome niebezpieczeństwa białogłowy spędzały dzień na krakowskich sukiennicach. Wtem pojawili się wrogowie, byli to rycerze króla czeskiego Wacława II. Zaalarmowani krzykami uciekających w panice białogłowych, nadeszli obrońcy, wojowie Władysława Łokietka. Najpierw starli się harcownicy, a potem rozegrała się krwawa bitwa. Wygrali Czesi, a małopolska dostała się we władanie Wacława.
Ciekawe fotki z ciekawej bitwy.
fajnie foty , tylko fotografujac cos takiego trzeba by tak kadrowac aby w miare mozliwosci eliminowac z tla rzeczy wspolczesne , mam na mysli fotki gdzie widac wielkie tablice reklamowe
takie fotki troszke traca na klimacie
ja np chcac fotografowac pewne gatunki zwierzat w zoo staram sie tak kadrowac aby nie bylo widac krat ani ogrodzenia , chociaz tyle aby uzyskac zludzenie ze fota pochodzi ze srodowiska nturalnego
a na safari w afryce mnie nie stac
ciekawe o co byla ta bitwa , pewnie o to czy E-system upadnie
czy nie ;-)
fajnie foty , tylko fotografujac cos takiego trzeba by tak kadrowac aby w miare mozliwosci eliminowac z tla rzeczy wspolczesne , mam na mysli fotki gdzie widac wielkie tablice reklamowe
takie fotki troszke traca na klimacie
Racja moglem bardziej zadbać tło. Ale człowiek uczy się na błędach.