Zobacz pełną wersję : zawieszanie olympus c 725uz
od 3 lat mam ten aparat a od jakis 3 miesiecy mi sie zawiesza (czyli pstrykam zdjecie i nagle kompletny zwis i musze baterie wyciagac )myslalem ze soft jeszcze raz wgram ale niestety nie moge znalezc do tego modelu. Nie wiem co robic prosze o pomoc aserwis odpada bo za ta kase ktora zadaja kupie nowy.A zdjec na nim zrobilem okolo 6tys
Mam ten aparat i jakoś sie nie zawiesza. Mam nadzieję, że formatujesz kartę pamięci a nie tylko resetujesz All reset, być może karta jest zapchana. Popróbuj na nowej karcie/ staniały/ o ile formatowanie nie pomoże, wróć do ustawień fabrycznych. Mnie sie raz zawiesil, bo za nim z zawrotną szybkością zapisał w TIFFie dane/ 20-30sek/ to juz paluszek świerzbił i nacisnąłem w trakcie zapisywania i zwis, w efekcie strata kilkunastu fotek, ale przyczyna może leżeć w aparacie. Jak oceniasz ten aparat, moim zdaniem ok, tylko "za szybki dla mnie".
od 3 lat mam ten aparat a od jakis 3 miesiecy mi sie zawiesza (czyli pstrykam zdjecie i nagle kompletny zwis i musze baterie wyciagac )myslalem ze soft jeszcze raz wgram ale niestety nie moge znalezc do tego modelu. Nie wiem co robic prosze o pomoc aserwis odpada bo za ta kase ktora zadaja kupie nowy.A zdjec na nim zrobilem okolo 6tys
Witam, może spróbuj zresetować aparat.
Pozdrawiam