Zobacz pełną wersję : Dobas - gratulacje, Grand Press Photo 2011
http://www.grandpressphoto.pl/442
Nasz kolega klubowy Dobas uzyskał wyróżnienie w kategorii Przyroda. Gratulacje!
Jack
Gratulacje Marcinie, sheep-photo rzondzi ;)
Gratulacje, do trzech razy sztuka :).
Również gratuluję wyróżnienia choć, moim zdaniem, nagroda się należała :)
Podziwiam, zazdroszczę :wink: i gartuluję!
Dzięki !!
Takie chwile cieszą i rzeczywiście dają powera do dalszej walki. Zdjęcie było bardzo ciepło przyjete przez publiczność i nawet nie wiem czy nie jest to większą nagrodą niz podium ;)
Mam kilka projektów na przyszły rok - mam nadzieję że coś fajnego się z tego wykluje... zobaczymy.
Będę walczył :)
Gratulacje dobasito! Serce się raduje :D
Gratuluję!
Piękne zdjęcie.
Pozdrawiam AP.
lisiajamka1
13.05.11, 16:22
Gratuluję.
oj cieszy cieszy :) tym bardziej ze znam człowieka :) Dobas następnym razem pudło :)
Gratulacje Dobas! Pięknie!
Świetna fotka! Gratki :grin:
Walcz, Dobas, walcz! Przy okazji przyłączam się do gratulacji ;)
Dobas Gratulacje! Fota naprawdę zacna :)
Darekw1967
13.05.11, 19:37
Witam !
Gratulacje za foto.
Pozdrawiam
Wszyscy już gratulowali ?
To teraz ja. :-D
GRATULACJE !
Dar-i-jush
13.05.11, 21:17
Mam kilka projektów na przyszły rok - mam nadzieję że coś fajnego się z tego wykluje... zobaczymy.
Będę walczył :)
Oczywiście gratuluję:wink:
Przygotowujesz projekty specjalnie pod konkurs? Mówisz sobie: "Zrobię to i to na ten konkurs"? Czy to raczej przy okazji bierzesz udział w konkursie?
Przyłączam się z gratulacjami! Powodzenia w przyszłorocznej edycji!
Gratuluję ! fajny pomysł i zdjęcie
Świetne zdjęcie - trzymaj tak dalej.
Oczywiście gratuluję:wink:
Przygotowujesz projekty specjalnie pod konkurs? Mówisz sobie: "Zrobię to i to na ten konkurs"? Czy to raczej przy okazji bierzesz udział w konkursie?
NIe, chociaż "robiąc" temat często mam na uwadze że jest jakaś tam kategoria w konkursie ( np man and nature ) Szukam jakiś tematów żeby mozna było zrobić ciekawe zdjęcia czy opisac ciekawy temat i raczej to jest kluczowe - więc konkurs nie jest raczej celem bezposrednim a pośrednim.
W prasowej fotografii - kategorie sa bardzo szeroko określone, bo w GPP jest po prostu "przyroda" więc czy to foki czy owce czy żółwie - temat sie łapie
LeonAmator
13.05.11, 23:42
To i ja się skromnie przyłączam i życzę zmiażdżenia konkurentów w przyszłej edycji .
Powodzenia.
Ja również gratuluje wyróżnienia i życze w przyszłośći samych sukcesów
Gratulacje. Swietne zdjecie. :grin:
Oglądałem Twoją Galerię. Niektóre zdjęcia były godne
uznanych mistrzów krajobrazu. Szczere wyrazy uznania.
Wiadomość wysłana do Dobasa 2oo9.08.24
Gratulacje. Mam nadzieję, że to dopiero początek Twojej
drogi na szczyty.
maniek7103
15.05.11, 12:44
Gratulacje !!!
Gratulacje, jestem pełen podziwu!
Bardzo ładnie, gratulacje!
Wielkie Brawa Dobas , moje gratulacje
brudnyhary
15.05.11, 20:34
przyłączam się do gratulacji:) więcej takich fotek
moje gratulacje.....wielkie uznanie...tak trzymać!
Gratulacje, życzę powodzenia w następnej edycji. Tym razem na pewno będzie pudło. :esystem:
Dobas, rowniez dolaczam sie i gratuluje!
K_Puchatek
15.05.11, 23:58
Gratulowałem już w innym wątku, ale tutaj też nie zaszkodzi...
GRATKI :!:
HrabiaMiod
16.05.11, 01:03
Gratuluję Ci z całego serca. Wspaniale!
pogratulować koledze ,brawo :esystem:
Dobas - gratulacje :grin: Miło podziwiać sukces znajomej, choć tylko z forum, osoby :grin::grin::grin: Życzę kolejnych sukcesów i oczywiście zwycięstw :grin:
A tak swoją drogą, to zdjęcie dobre na wieczory, gdy ciężko zasnąć (patrz Jaś Fasola) :wink::wink::wink: co nie zmienia faktu, że świetne :mrgreen:
Również Gratuluję, wspaniała fota :)
Gratulejszyn brachu! I życzę kolejnych sukcesów, jest kilka nagród w fotografii przyrodniczej do zdobycia, kombinuj i maltretuj olka!
:mrgreen:GRATULEJSZYN !!!
Spóźnione ale szczere gratulacje. O zgrozo... co ja widzę... Nie wiem czym się sugerowało szacowne jury, ale moim skromnym zdaniem Twoje zdjęcie jest znacznie ciekawsze, niż zwycięskie w tej kategorii. Przepraszam za autochtona z mojego rodzinnego miasta ;)
Ostatni :-P
Gratulacje Dobasie-fotografisto owczego pedu ;)
Zdjecie rewelacyjne i zasluzenie wyroznione.
mam nadzieje, ze nie porzucisz nas i nadal bedziesz od czasu do czasu pokazywal egzotyczne kadry- gratki !!!
serdeczne dzięki raz jeszcze :)