Zobacz pełną wersję : trochę fotoreporterki
parę fotek z niedzielnego spotkania żużlowego, proszę nie brać pod uwagę ramek ( tak miało być dla kogoś )
cała galeria tutaj: http://picasaweb.google.pl/sebalessie/AtlasWrocAwMarmaRzeszW
podoba się / nie podoba?
wszystko fajnie ale chyba Ci obiektyw na stałe przyspawali skierowany na jeden zakręt :D
obiektyw nie ale tyłek do miejscówki ;) niestety takie są uroki fotografowania z niewłaściwej strony płotu. Ale i tak coś się da zrobić. Zwłaszcza że te fotki są w 70 % robione przez ogrodzenie z siatki. Trochę AF-C się mylił ale na fotkach nie widać przynajmniej ogrodzenia.
Cóż, do wejścia za siatkę trzeba mieć akredytację...
Ale temat mnie dość wciągnął, nawet nie zauważylem kiedy był koniec i jaki wynik... ;)
Witam
Mimo tego samego ujecia jestem jak najbardziej za i zdjecia bardzo mi sie podobaja. Nie wiem jak to okreslic ale sa czyste i czytelne a to wkoncu zuzel :D
Wedlug mnie staraj sie o akredytacje i pokazuj kolejne dziela.
Pozdrawiam
Fajne sportowe fotki. P4220189-01a.jpg - wymiata - trzech gości w podobnych pozach - jakby rozmawiali a za nimi reklama Dialog... ;-)
dzięki...
ten stary, dobry 40-150 jak ma warunki to potrafi zrobić ładny obrazek...
Ale faktem jest że bedąc na murawie można mieć ujęcia o jakich boję się nawet myśleć...po długim weekendzie rozejrzę się co mogę zrobić żeby wejść na stadion. Nie chcę kasy - pasowałby mi stary dobry układ: fotki za przepustkę.
Aha...wreszcie poznałem co znaczy mieć szczelny sprzęt...a jakbyście zobaczyli co robią goście z 20D i 350D :mrgreen: po wyjściu chłopaków z wirażu...
Niestety szklo musiałem odkurzać w domu.
no i naoglądłem się też trochę top sprzętu : 1D i 300mmLka , D2X itp...następnym razem zrobię fotkę reporterom. Jest jeden cały w pelerynie maskującej a sprzęt ma oklejony i owinięty taką samą pelerynką...