Zobacz pełną wersję : odbitki Gdańsk
Witam. Czy ktoś może polecić jakieś miejsce w Gdańsku gdzie warto zrobić odbitki plików jpg? Chodzi o odbitki na papierze fotograficznym. Do takiego albumu/portfolio lub tak aby nadawało się na ścianę w jakiejś antyramie.
Formaty odbitek: 2x1 i 1x1 (mieszczące się w wymiarach A4)
wojciech_gd
26.03.11, 17:26
empik Gdańsk główny
empik Gdańsk główny
I nie będę narzekał na jakość zdjęć?
Jak to tam wyglada? zostawia im się pliki, czy są automaty?
Empik? zartujesz?
Ankara Partyzantow niestety trzymac ich trzeba za morde, bo maja rozne rozjazdy w jakosci pomimo kalibracji...
moze jeszcze gosc w Jantarze na Miszewskiego na 1 pietrze, tylko nie wiem do konca czy robi odbitki pewnie robi, wolam u niego sredni format i generalnie nie narzekam...
a tak to lipa, wszystkie laby przewertowalem i ciezko sie dogadac tak zeby sie podobalo w niektorych to nawet nie wiedza co to icc jest
pozdrawiam serdecznie
Janek
dog_master
26.03.11, 19:27
Ankara, ale trzeba mieć nerwy ze stali ;] lub dużo czasu... A 200m w stronę Manhattanu sklep z antyramami do kompletu.
widziałem ostatnio jaką masakrę zrobiła z kliszy kumplowi Ankara - sam sobie lepiej poskanował i wydrukował na amatorskim sprzęcie niż oni.
W kwestii odbitek jest coraz gorzej.
Dzieki za odpowiedzi. Zobacze jak wyjdzie tu w Gdansku, jak bedzie slabo to sprobuje w duzo mniejszym miescie (Bytów) :) Moze tam odbitki beda lepszej jakosci. Jest tam kilka miejsc, w ktorych na pewno mozna zrobic odbitki. Moze bardziej sie przykladaja.
Pozdrawiam
Piotr Burant
Do jakiegoś Saturna zerknij, całkiem fajnie robią - przynajmniej w Krakowie.
W "ankarze" robiłem 1 raz. Wolę wysłać do "Lab-netu"
wojciech_gd
26.03.11, 23:32
ja w empiku robiłem odbitki plakatowe i jestem zadowolony