Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : szok cenowy

Sylwek
16.04.07, 15:02
Witam

Kurcze przeglądam Alledrogo i zauważyłem, że e400 już jest za 1799zł szok, oczywiscie z jednym obiektywem 14-42. Sami zobaczcie co się dzieje!!!

Inna sprawa, ostatnio naszła mnie taka myśl i pytam się was, czy przy wyborze e systemu braliście też pod uwagę serwis (jego lokalizacje i wynikające z tego konsekwencje) oraz koszty czyszczenia matrycy? Tak apropo ile kosztuje czyszczenie matrycy w E330 lub E 500? Czy to sa jakieś poważne koszty?

sylwek

johan
16.04.07, 15:31
e-400 jest tani bo wychodzi nowy model (410). Zawsze tak było u Olka, że końcówki wypychają po niskich cenach.
Jednak Olek opuszczając ceny body, podnosi ceny na obiektywy i inne akcesoria :cry:
Co do czyszczenia matrycy, to raczej Cię to w Olku nie czeka, bo masz do każdego body odkurzacz gratis. :mrgreen:
pzdr

grizz
16.04.07, 15:43
Witam

Kurcze przeglądam Alledrogo i zauważyłem, że e400 już jest za 1799zł szok, oczywiscie z jednym obiektywem 14-42. Sami zobaczcie co się dzieje!!!

Inna sprawa, ostatnio naszła mnie taka myśl i pytam się was, czy przy wyborze e systemu braliście też pod uwagę serwis (jego lokalizacje i wynikające z tego konsekwencje) oraz koszty czyszczenia matrycy? Tak apropo ile kosztuje czyszczenie matrycy w E330 lub E 500? Czy to sa jakieś poważne koszty?

sylwek

Serwis? Nie..

btw... Olki raczej się nie brudzą... odkurzacz działa wysmienicie ja od 21miesięcy jeszcze pyłka na matrycy nie miałem :D