PDA

Zobacz pełną wersję : Urządzenie wielofunkcyjne do 300zł

kurokial
3.02.11, 17:35
A więc tak potrzebuję urządzenie wielofunkcyjne do domu, czasem coś druknąć, skserować etc. Koszt 300zł (350 z wysyłką). Mile widziana przystawka do slajdów ale nie konieczna! Z koniecznych informacji musi nie być Samsungiem, Medionem lub inną Biedronką. Najlepiej żeby byłą tania w eksploatacji :D

Pozdrawiam.

kojut
3.02.11, 17:53
Ja też niedługo będę kupował i mój wybór padł na http://allegro.pl/epson-stylus-sx420w-sx425w-tusze-kabel-usb-i1423961545.html tylko w wersji 425. Największym plusem jest system CISS, który można dokupić za niewielkie pieniądze jak i WiFi.

dog_master
3.02.11, 19:47
Ja w podobnej cenie chciałam kupić Brother DCP-395CN (tani w eksploatacji, ogólnie w testach "było okej", też chyba ma CISS), jednak limit cenowy zwiększyłam na rzecz Canon MP-640, z którego jestem bardzo zadowolona, ale to już trochę drożej.

kurokial
3.02.11, 20:06
Co do Epsona to dzięki nie skorzystam, nie ma samoczyszczącej głowicy :)
Właśnie obserwuje Brothera DCP-J125 (faworyt), w Canona nie celuję bo nie i już.
W grę wchodzi jeszcze HP Ink Adventage 2060 jej minusem jest brak LCD ale za to tania eksloatacja.. Jutro podejmuje decyzje.
Dam znać co i jak.

Joki
3.02.11, 21:16
Witam serdecznie.

Jeśli chodzi o eksploatację to Brother jest chyba nie do pobicia. No i automatyczne czyszczenie... O ile dbamy o to aby był tusz w kanałach i podłączone zasilanie to nie ma mowy aby zaschły dysze. WLAN sprawuje się wyśmienicie. W ogóle trudno złe słowo o nich powiedzieć.
Jednak jakość wydruków nie należy do najwyższych wśród atramentówek. Na co dzień świetna, ale dla wymagających może okazać się niewystarczająca.
Pozdrawiam.