PDA

Zobacz pełną wersję : Pierwsza `wystawa`

roksi58
4.12.10, 12:25
To moja pierwsza tego rodzaju działalność xd. Pierwszy raz pokazuje coś ludziom i troche się steruje no. Moze to nie jest moja najlepsza praca, ale wystawiam ją, bo chcę poznać wasz zdanie. Może dodam coś potem, jak ośmielę się jeszcze bardziej. Co wy na to?

dr_feelgood
4.12.10, 12:55
Zapowiada sie ciekawie. Podoba mi się stylizacja, nadaje fotce klimatu, barwa też jest ok. Kadr nie do końca, za ciasno, duszę się patrząc na to. Troche wyrazu warto nadać. zdjęcia wygląda tak, jakbyś nie mogła się zdecydować czy ma być miękko czy ostro, brak konsekwencji w stylizacji.
Jakby zdjęcie dopieścić, zmienić kadrowanie, bedzie ciekawie :)
No i zbyt ciemna strona twarzy :)

Karol
4.12.10, 12:56
Będzie ciekawie, śmiało wstaw więcej zdjęć.

roksi58
4.12.10, 13:12
Zapowiada sie ciekawie. Podoba mi się stylizacja, nadaje fotce klimatu, barwa też jest ok. Kadr nie do końca, za ciasno, duszę się patrząc na to. Troche wyrazu warto nadać. zdjęcia wygląda tak, jakbyś nie mogła się zdecydować czy ma być miękko czy ostro, brak konsekwencji w stylizacji.
Jakby zdjęcie dopieścić, zmienić kadrowanie, bedzie ciekawie :)
No i zbyt ciemna strona twarzy :)
No właśnie wiem, że coś w tym zdjęciu jest nie tak, tak jakby sie zmywało czy coś (nie umiem określić, ale wierze, ze wiecie o co mi chodzi) i nie umiem określić co to xd.
Dziękuję za odp ^^

Karol
4.12.10, 14:48
chcę poznać wasze zdanie.

Pierwsza uwaga jest taka, że założyłaś dwa wątki z tym samym zdjęciem w przeciągu kilkudziesięciu minut. Kolejne zdjęcia proszę wstawiaj do tego wątku - łatwiej będzie śledzić Twoje prace, komentować, ocenić postępy. Połączyłem oba wątki.

rol6
4.12.10, 22:13
Witaj na forum, :grin:

Zapowiada się ciekawie, wrzucaj więcej. :wink:

Pozdrawiam