Zobacz pełną wersję : Mode: control w E-500
Jak się podłącza aparat do PC przez kabel usb to w olku wyswietla sie menu (storage, control itd). Jak można uruchomić ten tryb "control" i co on daje?
RadioErewan
29.03.07, 20:55
Oly Studio i zdalna kablowa obsługa aparatu (tetered control).
Pozdrawiam
a ten studio to pewnie kosztuje czy jak go dostać?
http://www2.olympus.pl/consumer/205_Olympus_Studio_Trial_Version.htm
A gdzie to ustrojstwo zakupić? Znalazłem w pstryk.pl ale w wersji 1.0 i na jednej ze stron brytyjskich w wersji 1.2 Soft jest dostępny w wersji 1.5 ale kto takową sprzedaje? Czyżby jedynym wyjściem był zakup w/w wersji i upgrade przez neta? Za ile taki upgrade?
RadioErewan
30.03.07, 11:55
Do 1.5 upgrade jest za darmo, ściągasz z sieci. Warto jednak poczekać, bo za rogiem jest OS 2.0 (Jack pokazywał na dwumiesięczniku).
Pozdrawiam
...Warto jednak poczekać, bo za rogiem jest OS 2.0 (Jack pokazywał na dwumiesięczniku)...Moim zdaniem cra3y (właśnie pastwi się nad nowym Olympus Studio) powinien założyć nowy temat dotyczący OS 2, przesłał mi całą listę uwag dotyczących programu. Wyszło mi z tych wiadomości to, że w OS 2 są pewne rzeczy lepsze, niż w 1.51/52, ale są również takie, które w OS 1.51/52 były lepiej rozwiązane.
Jack