PDA

Zobacz pełną wersję : Nowe pstryki

Eklekto
12.08.10, 16:31
Chwilowo ogólnie i beztematycznie ale myśle, że z czasem jakies tematy zaczną sie klarować :)

droplet
12.08.10, 17:38
dla mnie za ciemne

piotrdwr
12.08.10, 19:52
co do kFFFiatków to na nie, ze względu na zbyt pospolite pokazanie. Pierwsze i drugie foto ciekawy klimacik nie powiem, ale są błędy - najbardziej rzuca się ucięta wieża kościoła w drugim. Ceglana faktura na foto 1 przemawia najbardziej za i to jest najlepsze z wszystkich zaprezentowanych prac przynajmniej dla mnie. Może jakieś inne jeszcze wstaw:lol:

Pzdr
Piotr

Karol
12.08.10, 21:57
Skomentuję tylko dwa pierwsze. Kadruj staranniej, oprócz uciętej wieży na drugim, na pierwszym jakoś rzuca się w oczy włażący znak z lewej strony. Kwiatki pospolite, trzecie zdjęcie natomiast przekombinowane - można zadać pytanie - ale o co chodzi... ;-)

Eklekto
14.08.10, 19:21
mam nadzieje że idzie mi coraz lepiej :) hehe

kasprzyk
15.08.10, 11:09
Musisz wyszukiwać lepsze kadry i światło do zdjęć.

1sze za ciemne - obiekt na fotce i kadr niepowalający
2 - nijaka perspektywa - trzeba było podnieść patyczek ze gąsienicą (cokolwiek to jest) wyszukać jednolitego tła i próbować szczęścia :)
3- chaos w kadrze - musisz odrywać główny model od tła - nie wiadomo na co patrzeć, zniszczone skrzydełko motyla nie dodaje fotce uroku.
4- na portretach się nie znam - ale zasłonięte większość twarzy modelki nie robi dobrego wrażenia na oglądającym.
Co do ostatniego to sam nie wiem co napisać ;)

Nie zrażaj się i dalej działaj.
Powodzenia

Eklekto
13.09.10, 19:23
imprezowe zwierzaki w portretowych odsłonach

chimol
13.09.10, 19:32
pierwszy zwierzak odpada ze względu na brudną szybę. Pozostałe dwa bardzo mi się podobają.
Pozdrawiam

Saboor
13.09.10, 19:37
Witaj !
oly3 kapitalny uśmieszek, małej szelmy :mrgreen:

Eklekto
13.09.10, 19:55
to fakt, ten bazyliszek ma epicki wyraz hmm... pyszczka :mrgreen:

judasz
13.09.10, 20:13
3 eczka swietna :) pozdro.

rol6
14.09.10, 08:02
Potwierdzam spostrzeżenia chimola - w pierwszym rzuca się w oczy brudna szyba, drugi wydaje się przeostrzony, a trzegi jest świetny. Dobrze zakomponowany kard i super ujęcie. :grin:

Eklekto
14.09.10, 14:52
apropo brudnej szybki, czy macie jakis pomysl zeby ja podretuszowac ? bo fajny kameleonik a ta szybka faktycznie szpeci ;/