acess
4.08.10, 12:50
Witam ..
Chciałbym abyście mi doradzili kupno aparatu do 700zł ..
ostatnio bardzo "podniecony" jestem SP-600 UZ a także FujiFilm 2500HD
lecz po przeczytaniu testu .. FujiFilm przegrywa ..
natomiast SP też nie ma wad .. i strasznie denerwuje mnie iż test dostępny w necie stwierdził że wlasnie w tym modelu źle matryca jest wpasowana w aparat (czy coś takiego) i na rogach są rozmazania na zdjeciach.. (brak ostrosci) i teraz nie wiem ..
Poradźciecoś .. a może wogóle inny jakiś model wchodzi pod uwagę ?
dodam że zalezy mi takze na jakosc video HD 1080p ? pewnie za te 700zł nei dostane no ale te 720p to już musi być na bank ..
i własnie model SP-600 podczas kręcenia nie ma zoomu optycznego wiec wogole kiszka .. ;/ tylko jest cyfrowy
tak wiec napisze co mnie interesuje..
chce aparacik
-z jak największym zoomem optycznym (10x - to malo)
-zeby jakosc video była bdb (taa wiem .. bdb to mogę mieć w lustrzankach)
ale żeby nie schodziła 720pi w naprawde dobrej jakosci. no i z możliwym -pełnym zoomem OPTYCZNYM podczas kręcenia filmików
- no i oczywiście nienagannych zdjęć w dużej rozdzielczość.. gdyż dużo jeżdżę po imprezach plenerowych i fotografuje dla ważnych osób. :)
no to tyle:)
aha i na koniec chciałbym napisać że używam do teraz Canon'a A1000. którego chcę sprzedać rzecz jasna
Dziekuje za podpowiedzi
Chciałbym abyście mi doradzili kupno aparatu do 700zł ..
ostatnio bardzo "podniecony" jestem SP-600 UZ a także FujiFilm 2500HD
lecz po przeczytaniu testu .. FujiFilm przegrywa ..
natomiast SP też nie ma wad .. i strasznie denerwuje mnie iż test dostępny w necie stwierdził że wlasnie w tym modelu źle matryca jest wpasowana w aparat (czy coś takiego) i na rogach są rozmazania na zdjeciach.. (brak ostrosci) i teraz nie wiem ..
Poradźciecoś .. a może wogóle inny jakiś model wchodzi pod uwagę ?
dodam że zalezy mi takze na jakosc video HD 1080p ? pewnie za te 700zł nei dostane no ale te 720p to już musi być na bank ..
i własnie model SP-600 podczas kręcenia nie ma zoomu optycznego wiec wogole kiszka .. ;/ tylko jest cyfrowy
tak wiec napisze co mnie interesuje..
chce aparacik
-z jak największym zoomem optycznym (10x - to malo)
-zeby jakosc video była bdb (taa wiem .. bdb to mogę mieć w lustrzankach)
ale żeby nie schodziła 720pi w naprawde dobrej jakosci. no i z możliwym -pełnym zoomem OPTYCZNYM podczas kręcenia filmików
- no i oczywiście nienagannych zdjęć w dużej rozdzielczość.. gdyż dużo jeżdżę po imprezach plenerowych i fotografuje dla ważnych osób. :)
no to tyle:)
aha i na koniec chciałbym napisać że używam do teraz Canon'a A1000. którego chcę sprzedać rzecz jasna
Dziekuje za podpowiedzi