Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Podgladanie na filmowym planie"

szczesliwy
1.08.10, 22:57
Witam.

Tydzień temu , Pan Jerzy Hoffman (http://pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Hoffman) wraz z ekipą filmową kręcili w Piotrkowie Trybunalskim ujęcia do jego najnowszego filmu zatytułowanego " Biwa Warszawska 1920 " (http://www.osen.pl/repozytorium/varia-othermenu-134/film-othermenu-43/bitwa-warszawska-1920-film-jerzego-hoffmana.html) Zawitałem na planie tej produkcji z moim olym.
Poniżej cześć zdjęć, które udało mi się tam zrobić.

Niewiele piszę na tym forum więc jeśli źle zamieściłem zdjęcia to proszę o wyrozumiałość.

Eddie
1.08.10, 23:09
Bardzo fajne klatki, szczerze mówiąc. Jeśli byłeś tam prywatnie, dla przyjemności, być może powinieneś się zainteresować sprzedażą tych zdjęć. W innym przypadku nie trzeba nic tłumaczyć ;)

maj0nez
1.08.10, 23:43
Bardzo fajne fotki.

Dawid
2.08.10, 01:54
Niezłe;)

Kaz de Wro
2.08.10, 10:34
Niezłego miałeś farta z możliwością zrobienia takich zdjęć. Większość z tych fotek podoba mi się, a i klimat epoki nich wyziera.
Hoffman musi mieć dobrego scenografa.

mads
2.08.10, 10:50
Bardzo ładnie ci to wyszło. Gratuluję.

Quentin35
2.08.10, 10:58
Twój forumowy nick bardzo pasuje do tego reportażu. Szczęśliwy ten, któremu było dane znaleźć się w tym miejscu i o tej porze ;) Całość tworzy fajny klimat. Przyznaj się, że miałeś jakieś wtyki by się tam dostać ;)

hades
2.08.10, 12:19
Wypasik...

Mógłbyś pokazać 5 zdjęcie z przed retuszu, tak dla uzmysłowienia trudności.

szczesliwy
2.08.10, 15:42
Wypasik...

Mógłbyś pokazać 5 zdjęcie z przed retuszu, tak dla uzmysłowienia trudności.

Proszę bardzo. Tylko zaraz będą uwagi co do drugiego zdjęcia a przykładalem się do niego ze 3 razy i nie bardzo się daje wyretuszować "dzisiejszego". Oni chyba specjalnie to robią. :mrgreen:

Mirek54
2.08.10, 19:10
Swietny pomysl z tym retuszem.:grin:

szczesliwy
2.08.10, 19:17
Swietny pomysl z tym retuszem.:grin:

Kurcze Mirek a nie wiesz przypadkiem czyj był ten pomysł ? :lol::mrgreen::lol:
Nie znasz czasami tego gościa pomysłodawco ? :mrgreen:

apz
31.08.10, 22:40
Super reportażyk, gratuluję wykorzystania szansy na fajne fotki
Pozdrawiam AP.