Zobacz pełną wersję : Nie wszyscy mają łatwo.....
Nie wszyscy mają łatwo, lekko i przyjemnie, nie którzy muszą się mocno na gimnastykować....
.... gimnastyka artystyczna :)
.
Piotr Grześ
31.07.10, 21:34
Kamasutra się kłania:)
a inni nieźle napocić...
37215
Ponieważ trochę wklejacie, to przesunęłam wątek :)
Ten biedaczyna to życiem przepłacił płomienną miłość.... pani tygrzykowa /to ta gruba baba w żółto-czarnej sukience/ zwykła po kopulacji zjadać partnera na kolację. Ponad dwie godziny siedziałem pod krzakiem ale był jakiś nieśmiały /fot 1/, wychudzony jakiś, musi, że to chyba był jakiś artysta, zaczęło padać, ciemno się zrobiło więc zrezygnowałem. Rano /fot 2/ już było po wszystkim, sieć lekko sponiewierana i opuszczona, wszystkie ślady zatarte. Obok /fot 3/ inny jakiś delikwent wpatrywał się łakomym okiem w obfite kształty innej pani tygrzykowej....
Gratuluję zdjęć
No jeśli tamtemu panu się udało zbliżyć do panny to ten ma małe szanse.
Raczej posłuży za kolację/obiad, samiec za to iż daje się zjeść często pozostawia w samicy swoje "narzędzie" aby ta mu była wierna (taki pajęczy pas cnoty).
Poniżej pani tego samego gatunku, podczas przygotowywania śniadania/sprzątania po kolacji.
37238
Tu wbrew pozorom nie ma tu żadnych seksualnych podtekstów, czyta komercja czyli żarcie....
Rafał Czarny
1.08.10, 17:52
Ale wstrętne foty. :roll: Aż ciarki po plecach chodzą. Brakuje tylko much kopulujących na kupie.
Więcej do tego wątku nie zaglądnę.
Ale wstrętne foty. :roll: Aż ciarki po plecach chodzą. Brakuje tylko much kopulujących na kupie.
Muchę Ci daję za darmo, kupę i kopulację musisz sobie sam załatwić....
PS. Gdyby Ci tamta kolorystycznie nie pasowała to masz inną....