Zobacz pełną wersję : Olympus schop
Nowa stronka-i mozna kupowac.Nie patrzylem narazie na ceny,w sumie sa nieistotne,wazne ze kupic mozna:grin:
http://shop.olympus.de/?olycmp=782391
Wśród lustrzanek nie ma E-3, to ciekawe.
Korpus E-30 1249.00 "ojro" - jeszcze lepsze.
Korpus E-30 1249.00 "ojro" - jeszcze lepsze.
O_O :roll: ... :shock:!!!!
no... to dowalili z cena :D
Wśród lustrzanek nie ma E-3, to ciekawe.
A u nasz z oferty kilku "znanych i lubianych" e-szopów zniknęło E-520. W erze przed-micro był to kuń pociągowy e-sprzedaży, o ile dobrze pamiętam wykresiki.
A u nasz z oferty kilku "znanych i lubianych" e-szopów zniknęło E-520. W erze przed-micro był to kuń pociągowy e-sprzedaży, o ile dobrze pamiętam wykresiki.
Tak, zauważyłem, do niedawna sprzedawał się bardzo dobrze będąc niezłą ofertą - dual kit za niewiele ponad 1700zł. Takie widać założenie - w ulotce Olympusa z produktami na 2010 rok z lustrzanek są tylko E-3, E-30, E-620, E-450.
Ten qń zyskał silniejszego mocnego brata w postaci E-620, więc jego odejście w niebyt w sumie mnie nie dziwi.
Natomiast brak E-3 w ofercie oficjalnego OlyShopa jest obiecujący.
Natomiast brak E-3 w ofercie oficjalnego OlyShopa jest obiecujący.
zalezy jak sie na to zapatrywac xD
ja to mam ochotę się w coś fajnego zaopatrywać...;) więc z zadowoleniem zapatruje się na wszystkie nowe ploty...:)