PDA

Zobacz pełną wersję : POMÓŻCIE! - pilna naprawa Tough 8010

Artur_W
26.06.10, 10:55
Witajcie,
To mój pierwszy post tutaj. Mojemu dziecku właśnie dzisiaj odmówił posłuszeństwa Tough 8010. Problem jest taki, że obiektyw się otworzył, klapka się schowała a aparat uważa, że obiektyw jest nadal zamknięty.

Największym problemem jest to, że dzieciak W CZWARTEK wylatuje na nurkowanie...
Pytanie - czy znacie jakiś magików w Warszawie, którzy ekspresowo, do środy podjęliby się rozgrzebania sprzętu i naprawy /jeśli problemem nie będzie brak części oczywiście/.
Wchodziłem na stronę serwisu i pomimo pochwał które tu przeczytałem o serwisie Olka, w serwisie do środy, to chyba niemożliwe (brak możliwości dostarczenia osobistego, tylko kurier). Zresztą... boję się autoryzowanych serwisów - jestem Nikoniarzem :wink:

Jack
26.06.10, 11:02
Jeżeli nie żal Ci utraty gwarancji, to spróbuj w Foto Troniku na Żurawiej. Serwis fabryczny Olka znajduje się fizycznie za granicą, więc termin naprawy gwarancyjnej w kilka dni jest fizycznie niemożliwy, choćby z uwagi na logistykę.
Pozdrawiam
Jack

... Zresztą... boję się autoryzowanych serwisów - jestem Nikoniarzem :wink::lol::lol::lol::lol::lol: Może pora zmienić system:wink:
Jack

Artur_W
27.06.10, 09:19
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Sprawa uległa samorozwiązaniu tj. w wyniku BARDZO DELIKATNEGO poruszania szpileczką klapki zamykającej i po godzinie rónych podobnych zabiegów, za n-tym razem próby włączenia, Olek... zastartował :shock::shock::shock:
Od tego czasu działa bez zarzutu.
Tak więc dzięki za pomoc, jeśli admin uzna za stosowne, proszę o skasowanie wątku żeby nie zaśmiecał forum.

Co do zmiany systemu - nie..., za dużo szkieł mam. Chociaż fakt, kilka razy miałem w ręcach E-520 i wielce mi przypadł do gustu.

konradkkk
27.06.10, 12:46
porób zdjęcia E3 to pogadamy

qbic
27.06.10, 13:33
porób zdjęcia e3 to pogadamy

lol .