Zobacz pełną wersję : Ekspresowe "portrety" streetowe
Fotki wykonane podczas pospiesznego zwiedzania Mediolanu.Zwiedzania to moze zbyt dużo powiedziane."Przelot" przez miasto w trakcie wyjazdu słuzbowego.Mało czasu,poruszanie się całą grupą nie sprzyjają fotografowaniu.
W akcji G1 plus ZD 40-150.Zbyt wolny, wolniejszy od kitowego zooma panasonica.
2- fajne, zamyślona pani robi niby zdjęcie :)
1- ok, ale uciełabym tego pana z lewej, niepotrzebnie odwraca uwagę :wink:
1-uciac pana z lewej
3- ciekawy wyraz twarzy, ciekawa twarz
PS: A gdzie zgoda fotografowanych? ;P
Dla mnie 4 zdjęcie najlepsze. Fajnie oddaje klimat osób zainteresowanych swoimi własnym sprawami.
Dla mnie 4 zdjęcie najlepsze. Fajnie oddaje klimat osób zainteresowanych swoimi własnym sprawami.
Ładnie to zinterpretowałeś :wink:
Ekspresowe "portrety" streetowe, mozna wiele zaobserwowac...trojka z tej wrzutki swietna...
2, 3, 5, 6 i 8 - podobają mi się.
Świetne portreciki.
Pozdrawiam.
jackowlew:ten skuter specjalnie dla Ciebie
jackowlew:ten skuter specjalnie dla Ciebie
:):)dzięki dzięki:)
Co wrzuta to lepiej, z poprzedniej dwa pierwsze, z ostatniej dwie panie na lawce sa the best :P
Dwie panie na lawce... swietnie.
Tak...dwie Panie na ławce wymiatają ;D
Udane te fotografie, pokazani ludzie w ciągłym biegu i różnorodność "modowa" społeczeństwa (Panie na ławce) : )
Pozdrawiam : )
robert1088
29.06.10, 20:43
Dla mnie te "panny" na ławce -kompozycja fajnie zagrała . W sumie cała seria jest ciekawa
Włoska młoda para "przyłapana" na ulicy przez telewizję.
jet bardzo ciekawie ;) podoba mi sie szczegulnie fotka z para mloda ,swietny moment uchwycony,usmiech tej panny mlodej .....:)