Zobacz pełną wersję : Zdjęcia z E-300 i E-330
Witam. Nie chodzi mi o dane techniczne, bo te widać w specyfikacjach, ale o to jaka jest różnica w zdjęciach robionych tymi aparatami. Czy z 330 są one zdecydowanie lepsze?
Teraz mam E 300 i czy różnica w jakości zdjęć jest warta dołożenia około 1200 PLN
Jeszcze raz wspomnę, że chodzi mi tylko o jakość zdjęć, a nie o aspekty techniczne. Ciekawy jestem Waszego zdania na ten temat.
Z elektronicznego punktu widzenia - w E-330 jest lepiej. Ale ta opinia to, mimo wszystko, to porównanie "danych technicznych". Odpowiedz wpierw sobie samemu, czy jesteś zadowolony ze zdjęć z E-300. Jeżeli tak, to składaj kasę dalej, by zamienić swoją E-300 na coś pracującego lepiej, niż E-330 :D
Jack
Eee, E330 pracuje dobrze :) Z wymiernych rzeczy, ktore wplywaja badz co badz na wyglad zdjecia jest poziom szumow, ktory w E330 jest nizszy. Zostaly niecale dwa tygodnie do PMA, gdzie zapewne Olek pokaze nastepce E400 i E500 z LV, wiec poczekaj i zobacz, czy Ci cos tam nie podpasuje :)
Pzdr
Dzięki Wam. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z 300 , co do szumów to 99% zdjęć robie na ISO 100 i jest OK. To raczej poczekam na inne ofert Olka.