Zobacz pełną wersję : koncert
Witam wszystkich. za tydzień wybieram się na koncert. mam tam robić zdjęcia, czy aparat olympus e-420 podoła zadaniu ? oczywiście wiem, że aparat to nie wszystko, ale chciałabym wiedzieć czy jest sens wybierać się z nim tam ;) proszę o pomoc, z góry dziękuję :wink:
W związku z oszałamiającą ilością szczegółów zawartych w pytaniu SZKLANA_KULA_v_0.7 odpowiada:
Podoła, albo nie podoła.
jakie szczegoły mam podać ? ; )
Jaki koncert, jakie szkło, jaki a miejscówka, jakie doświadczenie, czego zdjecia chcesz robić, po co w ogóle robić zdjecia na koncercie, jaki efekt Cie zadowoli
kowalikster
9.06.10, 16:25
Godzina, odległość, oświetlenie orientacyjne, jakie masz szkło, ile masz lat, numer telefonu, adres e-mail, rozmiar buta... rozpędziłem się :wink:
Panowie, wystraszyliście koleżankę :-P
Witam wszystkich. za tydzień wybieram się na koncert. mam tam robić zdjęcia, czy aparat olympus e-420 podoła zadaniu ? oczywiście wiem, że aparat to nie wszystko, ale chciałabym wiedzieć czy jest sens wybierać się z nim tam ;) proszę o pomoc, z góry dziękuję :wink:
Skoro zadajesz takie pytania to śmiem twierdzić ze nie podołasz z tego duetu TY, idz i kombinuj (poczytaj na necie wczesniej jakies poradniki czy coś) i sprawdz się.