Zobacz pełną wersję : Forum fotografii dziecięcej
Zapraszam wszystkich sympatyków fotografii dziecięcej i rodzinnej na forum "Dziecko w obiektywie" - www.forum.dzieckowobiektywie.pl
fajna stronka ,to to czego nie potrafilem znalezc jakis czas temu plusik leci :)
Sam, czy jesteś może w gronie administratorów? Jeśli tak, to mam dwie uwagi - nie da się czytać forum na małych notebookach, bo się rozjeżdża szablon :( i szkoda, że się nie da przejrzeć bez logowania, bo w sumie nie wiadomo czy się rejestrować czy nie...
ale poza tym + za podlinkowanie.
Moze sprobuj zmienic rozdzielczosc ekranu?:)
Moze sprobuj zmienic rozdzielczosc ekranu?:)
Netbooki zwykle maja rozdzielczosc natywna 1024x600 przy 10"matrycy wiec duzo sie tam nie da nazmieniac.
popieram mysikrólika. albo chociaz jedna skórke zrobic dostosowaną.
Mysikrolik: dzięki za uwagi. Przedyskutuję sprawę szerokości forum niemniej obecna była podyktowana możliwościa zamieszczania na forum zdjeć o szerokości 800-900 pikseli (przy "elastycznej wielkosci forum wszystko sie rozjeżdzało :( ).
Jezeli chodzi o zablokowane działy to gości to obecnie część uległa odblokowaniu natomiast nie ukrywam że zależało nam aby jednak więcej osób chciało do nas przystąpić - moze to się zmieni tzn. blokada treści dla niezalogowanych :)
Tak czy inaczej myślę że Ci co interesują się fotografią rodzinna i dzieciecą winni byc choć trochę usatysfakcjonowani po rejestracji :)
Dzięki za plusiki :)
Mysikrolik: dzięki za uwagi. Przedyskutuję sprawę szerokości forum niemniej obecna była podyktowana możliwościa zamieszczania na forum zdjeć o szerokości 800-900 pikseli (przy "elastycznej wielkosci forum wszystko sie rozjeżdzało :( ).
Jezeli chodzi o zablokowane działy to gości to obecnie część uległa odblokowaniu natomiast nie ukrywam że zależało nam aby jednak więcej osób chciało do nas przystąpić - moze to się zmieni tzn. blokada treści dla niezalogowanych :)
Tak czy inaczej myślę że Ci co interesują się fotografią rodzinna i dzieciecą winni byc choć trochę usatysfakcjonowani po rejestracji :)
Dzięki za plusiki :)
stronka bardzo fajna ,polecam,tylko cosik u mnie baaaardzo wolno chodzi :(((
Że tu Cię spotkam Sam to się nie spodziewałem :wink: ja jako użytkownik polecam forum można się dużo nauczyć od świetnych fotografów, i mamy fajny off top :wink: Patryk
Patryk: moja przygoda z foto zaczęła się od sprzętu Olympusa (najpierw kompakt, później E-510) i dzięki temu trafiłem na niniejsze forum. System zmieniłem ale chęć zaglądania tutaj pozostała i pewnie dalej tak będzie :)
Podbijam, jeżeli ktoś lubi temat to warto.
bartosz_spinpoint
13.03.11, 17:55
Jak podam zonie linka, to zasypie forum naszymi pociechami :-)
Naprawdę fajne forum i panuje tam miła atmosfera, mam nadzieję, że uda się takową utrzymać.
Polecam to forum :wink: