Zobacz pełną wersję : Fotoferia
"FOTOFERIA to przedsięwzięcie zrealizowane przez grupę fotografów, których celem jest utworzenie galerii na wysokim poziomie. Będą się tutaj mogli spotkać Ci, których przygoda z fotografią trwa już jakiś czas i zechcą podzielić się swoją wiedzą oraz Ci, którzy na tej drodze stawiają pierwsze kroki. W ramach portalu działa Fotoferia Club, który zrzesza ludzi uczestniczących w konkursach pod patronatem FIAP i PSA. Naszym głównym celem jest zdobywanie tytułów i poszczególnych szczebli w wymienionych organizacjach..."
Coś więcej? Jakiś link do strony? Jakiś komentarz od siebie? Pytanie? Stwierdzenie, że coś się znalazło i chce się tym podzielić z innymi? Bo ten cytat jest nie wiadomo do czego i po co.
Czy może chodzi o to http://fotoferia.pl/ ?
Ps. Przytaczając jakieś cytaty starajmy się dodawać jakikolwiek swój komentarz by było wiadomo o co chodzi. Samo umieszczenie we właściwym dziale nic nie wnosi. Zwłaszcza, że brak linku do strony przy zamieszczonym cytacie.
Ups. Zapomniałem dodać link. :oops: :oops:
Cytat pochodzi ze strony http://fotoferia.pl/.
Portal nie jest jeszcze w pełni funkcjonalny (np. nie działa jeszcze forum), ale zapowiada się ciekawie.
Na przyszłość obiecuję poprawę.
jest tam trochę niezłych fotek, warto zerknąć
Ktoś ma o tym jakieś opinie?
---------- Post dodany o 18:54 ---------- Poprzedni post był o 18:07 ----------
edit: http://www.obiektywni.pl/forum/watek-165206-325.php po lekturze tego pozbyłam się złudzeń, że jakieś fajne miejsce w sieci powstało
to zbieranina ludzi z innych portali, głównie z peelfoto... takie ą ę... byłem ale już nie zaglądam... moim zdaniem nuda...
Szukałam alternatywy dla plfoto, ale klimat faktycznie nie za dobry.
straszny tam lans... wszyscy napięci i wszyscy uważają się za artystów... nie dostaniesz dobrej rady, nikt Ci nie pomoże... zwykły wyścig szczurów po punktacje... ja lubię się bawić fotografią i lubię się uczyć... to pierwsze robię na plf... a to drugie na olumpusclubie... byłem na wielu portalach ale na OC dostałem najwięcej rad i wydaje mi się że właśnie OC jest najbardziej przyjazny i alternatywą dla plf :-) to oczywiście tylko moje zdanie...
Na plfoto zrobiłam jeden nieodwracalny błąd. Skasowałam z 2 lata temu pierwsze konto, które założyłam tam w 2004 roku. Miałam tam wiele komentarzy i chyba jakąś grupę odbiorców, których nie doceniłam. Teraz się gdziekolwiek trudno wybić... :???:
przyjazny to dobre slowo:)
Teraz się gdziekolwiek trudno wybić... :???:
E tam.Podawaj gdzie fotki dajesz.Bedziem sie rejestrowac i chwalic wzajemnie.Sie wybijem wszedzie.:mrgreen:
Jakos to sie czuje taka potrzebe wybijania???Bo moze i ja tez chce tylko nie wiem.
Kurde to moze jest tak jak z ta proza co mnie Saboor napisal.Tak mi napisal-Mirek twoja proza w postach jest bardzo prosta i czasem rymowalna.
Kurde tyle postow napisalem i w zyciu bym nie wiedzial ,ze je (znaczy sie te posty)proza pisalem i do tego rymowalna czasem.:mrgreen::mrgreen:
E tam.Podawaj gdzie fotki dajesz.Bedziem sie rejestrowac i chwalic wzajemnie.Sie wybijem wszedzie.:mrgreen:
Ręka rękę myje :D
I za to Cię lubię. Dla mnie to to forum jest jedyną stroną "społecznościową", gdzie się próbuję udzielać i praktycznie codziennie zaglądam. Jakoś nie umiem się przekonać do Facetubów, Klas i innych.
Ręka rękę myje :D
I za to Cię lubię. Dla mnie to to forum jest jedyną stroną "społecznościową", gdzie się próbuję udzielać i praktycznie codziennie zaglądam. Jakoś nie umiem się przekonać do Facetubów, Klas i innych.
No to se puszcze oko do Ciebie,z serii OCZY OCZY-pewnie pierwsze z gory wybierzesz:mrgreen::mrgreen:56682Wszystkie patrza w Ciebie:mrgreen::mrgreen:
Aj Miruś nie łapiesz. Nie chodzi o piąteczki. Chodzi o społeczność - wymianę zdania. OK - OC jest fajne, ale dobrze też wyjść do ludzi z zewnątrz. Problem w tym, że nie da się komentować setek zdjęć dziennie. Kiedyś na Plfoto miałam w ulubionych iluś tam autorów, wchodziłam, oglądałam, nie chodziło o dawanie piąteczek itp. Potem przyszedł czas na wzajemną adorację. Stare konto połączyłam z nowszym, przed chwilą się na nie wbiłam i ze smutkiem stwierdziłam, ze wielu znajomych tam już nie ma. Ale zaryzykuję. Zobaczę. Może nocą jest tam mniejszy tłok.
Aj Miruś nie łapiesz.
Aj lapie,toz pisalem ,ze o proze idzie.Po prozie poznasz czy to kasia co ma 13 czy 30 lat.Chociaz niektore sie odmladzaja jak koresponduja w internecie na forach spolecznosciowych-ale to ujelem-kurde az zaniemowilem,to niemozliwe ,ze to ja..
No to se puszcze oko do Ciebie,z serii OCZY OCZY-pewnie pierwsze z gory wybierzesz:mrgreen::mrgreen:56682Wszystkie patrza w Ciebie:mrgreen::mrgreen:
Pierwsze z góry jest fajne, ale jakoś bardzie do drugiego bym się skłaniał :D