PDA

Zobacz pełną wersję : Promocja dla użytkowników Olympusa na mikro4/3

Iwo
19.05.10, 23:17
Hej.
Ponieważ zarejestrowałem swój E-sprzęt na stronie Olympusa,
dostałem jakiś czas temu e-maila od firmy,
że kupując do 30.06 któregokolwiek Pena dostanę adapter MMF-1 na 4/3 za darmo.
Postanowiłem się z Wami podzielić tym,
może ktoś właśnie się zastanawia nad zakupem, a nie sprawdza poczty:

https://forum.olympusclub.pl//brak.gif
źródło (https://www.olympus-consumer.com/pl/promotions/penloyaltyadapterpromo2010/terms/$$$.thumbnail.552.1.Newsletter_Typ1_05_06_top%20im age_600px.jpg)
więcej informacji na stronie Olympusa:
https://www.olympus-consumer.com/pl/promotions/penloyaltyadapterpromo2010/terms.html

wulf
27.05.10, 20:36
Też dostałem takiego maila, pewnie wszyscy co sobie coś zarejestrowali dostali ale na razie nie planuję pena chociaż bardzo mi się podoba.
Co prawda w związku z tym wybieram się na warsztaty w Krakowie organizowane przez sklep foto z gdańska i O. Polska (przypuszczam, że bardziej to będzie akcja marketingowa niż przydatne do czegokolwiek warsztaty) bo chciałem przetestować sobie 50-200, 7-14 i 14-35 jak się uda.

Na wszelki wypadek nie biorę karty kredytowej :wink:
Wybiera się ktoś jeszcze?

Bodzip
27.05.10, 21:31
A kiedy te warsztaty ?

wulf
28.05.10, 10:52
W sobotę (jutro) w hotelu Cracowia ale pisali, że tylko ci co się zarejestrowali mogą przyjść. Ja się zarejestrowałem jakiś miesiąc temu po info na fotopolisie

Bodzip
28.05.10, 13:47
W sobotę (jutro) w hotelu Cracowia ale pisali, że tylko ci co się zarejestrowali mogą przyjść. Ja się zarejestrowałem jakiś miesiąc temu po info na fotopolisie

Aaaa, to łaski bez :mrgreen: kupie se 7D :-P

droplet
28.05.10, 13:53
Aaaa, to łaski bez :mrgreen: kupie se 7D :-P
Czy Canon ma jakieś warsztaty w Krakowie gdzie nie trzeba się rejestrować?

kojot3.0
28.05.10, 22:38
Ale ten adapter dają przy zakupie e-pl1 z dual kitem w zestawie :) no chyba że to zachęta że jak se kupiłeś szkiełko to może dokup se pena do niego...:D

dobas
29.05.10, 01:21
Ale ten adapter dają przy zakupie e-pl1 z dual kitem w zestawie :) no chyba że to zachęta że jak se kupiłeś szkiełko to może dokup se pena do niego...:D

ale nie każdy kupuje w dual kicie
Ja na przykład kupiłem z 14-42

myslalem nad dual kitem al stwierdziłem że za dużo kasy trzeba by było wydac zwłaszcza ze 40-150 mi jest delikatnie mówiąc na grzyb

więc nie stałem sie posiadaczem adaptera

a tu proszę....

miła niespodzianka od Wujka Olka...
Pytanie tylko czy 9-18 z MMF-1 wejdzie mi do obudowy

Jesli tak to jestem w niebo wzięty :)

fugas
11.06.10, 19:09
Witam!
Czy ktoś korzystał z tej promocji (Rozbuduj swój system … wraz z PEN)?
Po wypełnieniu formularza jest info że należy wysłać:
kopię dowodu zakupu, wydrukowane zgłoszenie rejestracyjne oraz oryginalny kod kreskowy z opakowania PEN.
PYTANIE: o jaki kod kreskowy chodzi???
Jeśli to co mi nalepili na pudełko, to przecież tego nie oderwę! Raz, że mogę zniszczyć, dwa że mogę mieć potem problem przy ewentualnej gwarancji.
Ktoś wie o co tu chodzi?

grizz
11.06.10, 19:10
Jeśli to co mi nalepili na pudełko, to przecież tego nie oderwę! Raz, że mogę zniszczyć, dwa że mogę mieć potem problem przy ewentualnej gwarancji.
Ktoś wie o co tu chodzi?

Użyj nożyczek.

Nie będziesz miał problemów.

fugas
11.06.10, 19:20
No dobra, powiedzmy że wytnę, ale co z gwarancją? Mogą się przecież o to czepiać, że nie mam kodu na pudle. Może się martwię na zapas, ale nie chciałbym w głupi sposób gwarancji pozbyć :/

grizz
11.06.10, 19:24
No dobra, powiedzmy że wytnę, ale co z gwarancją? Mogą się przecież o to czepiać, że nie mam kodu na pudle. Może się martwię na zapas, ale nie chciałbym w głupi sposób gwarancji pozbyć :/

Pomyśl. Trudno, żeby Olek krzyczał o dziurkę na pudle jak sam kazał wyciąć.

p.s. w ogóle pudło jest konieczne do gwarancji?

NightCrawler
11.06.10, 19:31
nie jest potrzebne - sprzęt jednak musi być odpowiednio zabezpieczony.

droplet
11.06.10, 19:35
aparat wysyłałem na gwarancji w pudle z wyciętym kodem jak i w nieoryginalnym.

fugas
11.06.10, 20:10
OK chłopaki, dzięki!
Wolałem się upewnić :)

skow
12.06.10, 00:16
Witam!
Ktoś wie o co tu chodzi?

Ale raczej nie chodzi o jakąś obcą naklejkę naklejoną przez niewiadomo kogo
ale oryginalny kod kreskowy, który jest częścią pudełka EAN13 (kod kreskowy a pod nim 13 cyfr)

dobas
17.06.10, 22:36
Panie i Panowie

Promocja dziala że aż miło
właśnie dziś dostałem pudełeczko DHLem z Niemiec
MMF-1 We własnej osobie i list że dziękują że kupiłem PENA i zebym sie bardziej cieszył to mi daja w prezencie MMF-1

Tak więc nic tylko słać :)

gibberpl
18.06.10, 05:43
Juz niestety zamienilem kota kreskowego na lampe. Nie chce ktos lampy ? za MMF-1 ?

Alleg_pl
18.06.10, 08:33
Ale raczej nie chodzi o jakąś obcą naklejkę naklejoną przez niewiadomo kogo
ale oryginalny kod kreskowy, który jest częścią pudełka EAN13 (kod kreskowy a pod nim 13 cyfr)
chodzi o naklejke z numerem seryjnym. ;)