Zobacz pełną wersję : Fotki voovoo2
Na początek: "Uliczne malowanki"
Jak na początek całkiem niezła fota ;)
przyjemny reportaż z życia ulicy, bębniarze chcą ożywić pomnik rytmem. Pozdrawiam. :D
Chłopaki z pomniekiem - czemu nie, ale mnie fotograf w tle trochę przeszkadza.
Dzieki Wiejo :D doomin:ci z aparatami zawsze wpieprza się tam gdzie nie trzeba :mrgreen:
Dzieki Wiejo :D doomin:ci z aparatami zawsze wpieprza się tam gdzie nie trzeba :mrgreen:
Ja to bym ich wszystkich zamknal gdzies, bo niebezpieczni goscie sa :razz: Co aparat robi z ludzmi... :razz:
A jesli chodzi o zdjecie, to mi rowniez przeszkadza ten fotograf z tylu. Tlok sie na zjdeciu zrobil i nie mozna sie skupic na grajacych.
Pzdr
Rok 2007...........Jonkowo.............Europa......... początki bywają trudne :D
suchar masz racje.......teraz sam widze,że na fotce panuje bałagan.
Oni maja juz ugotowane.............czyli nie ma to jak służyc w strazy. :mrgreen:
a moze sie za nimi pali, a nikt im nie zglosil.
Oni maja juz ugotowane.............czyli nie ma to jak służyc w strazy. :mrgreen:
Hehehe :mrgreen: żeby tak za mną na uczelnię lub do pracy obiadki jeździły :lol: (albo jakiś strażak z obiadkiem)
"sklep bezclowy Kasia" dla mnie bomba. zrob B&W, dodaj lekkie ziarno i juz bede w siodmym niebie :) strazakow lapalbym moze troszke ciasniej-wyszedlby wtedy poza kadr pan z reklamowka. na bebniarzach mniejsza GO rozwiazalaby problem "pstrykacza" w tle.
k@czy:dzięki za trafne uwagi.Fotkę ze sklepem postaram się przerobic zgodnie z Twoimi wskazówkami.Co do zdjęcia wozu strazackiego to chyba nie udało mi się mimo tytułu osiągnąc zamierzonego efektu.Z grbsza chodzi o to,ze pan z reklamówką dopiero idzie gotowac a strazacy juz mają ugotowane.**** ze mnie nie reporter :D
eee tam zaraz **** :) raczej ze mnie, ze nie zalapalem, ze wlasnie gosc z reklamowka jest na wlasciwym miejscu :) i nie sugeruj sie moimi "wskazowkami" co do "kasi" to tylko moje pobozne zyczenia-fota ma i tak swoj wydzwiek- w B&W (wedlug mnie) nabierze troche charakteru starych czasow PRL.
Rafał Czarny
20.02.07, 09:56
Strażacy mi się podobają. Pan z reklamówką tam pasuje, dzięki niemu można dorobić jakąś opowieść. Np. "Idzie gość, na straszliwym spieku. Po wczorajszych baletach zostało mu tylko 3,50 PLN. Długo bił się z myślami, czy kupić za to coś do jedzenia czy szare winko. Wybrał to drugie. Teraz stoi, patrzy na przyczepkę strażaków i cieknie mu ślina. Za chwilę przenosi wzrok na sam wóz gaśniczy i uświadamia sobie, że chce mu się lać. :D ".
Staraj się voovoo przy reporterce podchodzić najbliżej jak to możliwe z szerokim kątem. Takie foty mają dynamikę, tele spłaszcza perspektywę.