Zobacz pełną wersję : herman - fotki
kolejna fotka wykonana ZD 35mm
tulipan (http://img183.imageshack.us/img183/3036/p2172040wd7.jpg)
Calkiem przyjemny ten ukosny kadr, jednak jest on troche przyciasny i wzrok od razu biegnie nie na platki tulipana (chyba tam powienien), a na lodyke u spodu kielicha.
Rafał Czarny
17.02.07, 16:31
Wolałbym więcej kwiatka w kwiatku.
Kadr jak dla mnie jest ok, troszkę jeszcze technicznie trzeba poprawić. Cień po prawej zlikwidować i większą GO zastosować.
Kadr jak dla mnie jest ok, troszkę jeszcze technicznie trzeba poprawić. Cień po prawej zlikwidować i większą GO zastosować.
hej
dzieki ze ktos docenil ten wlasnie kadr.
byl on w pelni zamierzony. Nie chcialem robic zdjecia calego tulipana. byloby to bardzo banalne. co do techniki to fakt, za sa tu bledy - nadal sie ucze.
pozdrawiam
Kolejne fotki wykonane ZD35mm
Fajnie, niestandardowo zlapane, bo wyglada tak jakby Ci sie kot pod obiektyw wepchal :)
o, kotek mnie się spodobał. widać, że mimo f3.5 można małą głębię uzyskać. swoją drogą jakbym się miał czepiać - czy sierść nie przeostrzona?
o, kotek mnie się spodobał. widać, że mimo f3.5 można małą głębię uzyskać. swoją drogą jakbym się miał czepiać - czy sierść nie przeostrzona?
chyba rzeczywiscie przeostrzylem.
Eee tam, kotek fajny. Podoba mi się.
kotek spoko, jakby wyglądał z za winkla i pytał co robisz :).