Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Awaria E-520

Damain287
27.03.10, 20:20
Coś poszło w moim olku. NIe dziala lampa, nie ostrzy, pokrętło programów pokazuje wybrane alno tylko kilka i te same. Wysyłmem aparat do serwisu lecz po powrocie dzialal zaledwie kilka pierwszych właczen i z powrotem to samo. Za pierwszym razem wymienili płytę główną za drugim wyczyścili i wyregulowali. Co w takiej sytuacji zrobić?:cry:

Saboor
27.03.10, 20:25
Coś poszło w moim olku. NIe dziala lampa, nie ostrzy, pokrętło programów pokazuje wybrane alno tylko kilka i te same. Wysyłmem aparat do serwisu lecz po powrocie dzialal zaledwie kilka pierwszych właczen i z powrotem to samo. Za pierwszym razem wymienili płytę główną za drugim wyczyścili i wyregulowali. Co w takiej sytuacji zrobić?:cry:
Chyba tylko wymiana sztuka za sztukę - tak mi się zdaje
Pozdrawiam

tomeczeks23
28.03.10, 00:59
dodatkowo chyba z tego co pamiętam 4 razy w naprawie Olka i wymiana na nowy.

dominius
30.03.10, 07:40
Wysłać aparat do serwisu. Mi po naprawie lampy błyskowej aparat rozładowywał sam z siebie akumulatorki. Mimo, ze był po gwarancji wysłałem ponownie do serwisu jako naprawa gwarancyjna. Wrócił z wymienioną płytą główną, w menu serwisowym 3 klapnięcia. Póki co to działa bez problemów. Oczywiście przed ponownym wysłaniem do serwisu skontaktowałem się emailowo z serwisem. Kazali wysłać jako naprawa gwarancyjna więc wysłałem.
Powodzenia.

bartek86
30.03.10, 08:47
Koledzy nie straszcie :-x

Damain287
31.03.10, 22:29
Dzięki. Po przerwie świątecznej wysyłam aparat ponownie do serwisu do trzech razy sztuka jak to mówią. Może teraz wróci i będzie działał do końca.

acidmk
1.04.10, 20:34
3mam mocno qciuki za Twój sprzęcik :!:
Ale zaczynam się też nerwowo oglądać na swój :roll: