Zobacz pełną wersję : Trochę różowego (miseczka 80c)
https://forum.olympusclub.pl/imgimported/2007/02/qXevy42DDDLkDUivFX-1.jpg
źródło (http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/pb/qd/mdmw/qXevy42DDDLkDUivFX.jpg)
Ta miseczka szpeci mi fajnie pokazany plotek z fajnie rozkladajacym sie swiatelkiem
eeee, to chyba wieksza jest niz 80C :) perwersja na calego :)
Smerf Maruda
2.02.07, 23:49
W czym rzecz? Oto mamy zdjęcie miski i płotu.
Do licha, nic nie rozumiem. O co chodzi z tym zdjęciem?
a to niech agapiet sie wypowie, bo moze zle zrozumialem albo co...
Rafał Czarny
3.02.07, 10:16
Ja myślę, że w oryginale naga kobieta myła nogi w tej misce. Miała biust o rozmiarze 80 C. Ale Aga ją usunełą przy pomocy stempelka, by nie siać zgorszenia. A szkoda.
Smerf Maruda
3.02.07, 13:00
Nie dorabiałbym ideologii - myślę, że to pstryk :-) Dobrodziejstwo posiadania cyfrówki :-)
K@czy, dobrze zrozumiałeś :D
Tak naprawdę chciałam chwytliwym tytułem przyciągnąć liczne męskie grono tego forum, spowodować maksymalną liczbę odsłon itp. Nie udało się... :(
Dla dociekliwych - przyciągają mnie w naturze takie ot widoczki, kontraściki - szarobure otoczenie i zarąbiście różowy akcent; drewno i plastik... a ogólnie sympatyczna wiejska codzienność. Filozofii tu niet.
Smerf Maruda
3.02.07, 13:52
Tak naprawdę chciałam chwytliwym tytułem przyciągnąć liczne męskie grono tego forum, spowodować maksymalną liczbę odsłon itp. Nie udało się... :(
Rane, a ja cały czas myślałem, że to chodzi o dobre zdjęcia. A to odsłony chodzi /plask dłonią w czoło/ Ja naiwny... :-/
Aga a mi sie wydaje ze niepotrzebna jest tu ta miska. Na plocie ciekawie uklada sie swiatlo. Idziesz w dobrym kierunku czekam na kolejne fotki.
Rafał, byłeś blisko, kobieta jednak nie myła nóg jeno rozwieszała pranie, w tym część garderoby o rozmiarze 80c. Jak widać - suszy się nieopodal płotu. :)
Kuba... bez miski byłoby chyba nieciekawie - nie ma na czym oka zawiesić... samo ładne światło by nie pomogło.
Generalnie to taki lajtowy wątek miał być... Jaki motyw, taki wątek ;)
Piękna miska. Wyzywająca barwa, zdecydowane gabaryty... Tylko po czorta ten płot
;)