PDA

Zobacz pełną wersję : Fotografia uliczna Adriana

a_wykrota
23.02.10, 11:35
Witajcie,

Zdecydowałem się podsumować trochę moje uliczne fotografowanie.

Wyszło w sumie smutno. Zastanawiam się dlaczego? Poznań to wcale nie takie smutne miasto?

Może ja jestem smutnym człowiekiem? Nie wiem :) Faktem jest, że mam głęboki wkład emocjonalny do tych zdjęć.

Zapraszam do obejrzenia prezentacji podsumowującej, do komentowania i spostrzeżeń.

http://www.youtube.com/watch?v=WWsPwATCRK8

grizz
23.02.10, 11:51
"ń" dość biednie na początku wygląda... szkoda też, ze nie dałeś tego w HD...

Przejścia między zdjęciami są też za wolne, za dużo czasu trwa sytuacja kiedy na ekranie mamy dwa przenikające się zdjęcia i w sumie nie widzimy, anni jednego, ani drugiego.

a_wykrota
23.02.10, 11:57
Dzięki za spostrzeżenia Grizz.

A no zrobiłem to w HD - tylko po 10 próbie przesłania tego giganta znudziło mi się (taki mam internet, że co jakiś czas się rozłącza) dlatego poszedłem na skróty i musiałem okroić jakość ;)

Kurde a z tymi przejściami to u mnie na kompie jest ok a na YouTube już nie eh;/

qbic
23.02.10, 12:03
Nie kumam takich pokazów na YT, wole normalna stronę gdzie sam decyduje ile oglądam dane zdjęcie.

grizz
23.02.10, 12:04
A w ogóle, to co za syf wstawiasz na końcu postów?

ehosonda
23.02.10, 12:05
grizz dobrz pisze,

muza mnie dobila. Preisner miewal w repertuarze bardziej optymistyczne melodie. Niewiele ich, ale sa.
moge polecic Philpa Glass'a, Ryuichi Sakamoto, albo pana, ktory nagrywa pod pseudonimem Hauschka (np. utwor Heimat moze oddawac klimat). Oczywiscie nie mam zamiaru ingerowac w zamysl tworczy, jeno wyrazam opinie ;)

pzdr

ps foty znam

witia
23.02.10, 15:36
Prezentacja świetna, ale przygnębiająco TO wyszło.
Fotki - jak z dawno minionych lat...
Pozdrówka.

NightCrawler
23.02.10, 15:53
Zdjęcia może nie są wesołe, ale też nie są jakoś szczególnie przygnębiające. Po prostu szara rzeczywistość, ale muzyka + powolne zmiany między zdjęciami wprowadzają faktycznie przygnębiający nastrój.

qazy
23.02.10, 17:42
Kurcze klimat jak wspomnienia z getta :wink:
Ja wolę oglądać same zdjęcia. Taka prezentacja kojarzy mi się z nadmiarem przygnębiających wypełniaczy programu telewizyjnego za poprzedniego systemu.

Zdjęcia widziałem już i są takie co bardzo mi się podobają. Mam nadzieję że Poznań twoimi oczami nie tylko taki wizerunek przybiera :)