Zobacz pełną wersję : Moje śniegi Kilimandżaro...
kilimandzaro
9.02.10, 22:37
Zajrzyj w mą duszę i zobacz
niewidzialne myśli
marzenia i lęki...
Jakaś dziwna moc kazała pozbyć się myśli, podzielić się zdjęciami i tak powstał ten wątek.
Witam Was serdecznie!
oddaję tu cząstkę siebie
oddaję tu słowa szeptane w myślach
oddaję tu chwilę złapaną w kadr...
PS. Na początek przerzucam zdjęcia z wątku https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=70845 - tutaj tematycznie bardziej pasują.
kilimandzaro
10.02.10, 20:42
Pierwszy raz, zupełnie przez przypadek zdarzyło mi się fotografować w kościele, proszę o wyrozumiałość...
pozmniejszaj najpierw wymiary i wage tych zdjec, np. 800/600 px i mniej wiecej 200, 300 KB. z owych pieciu to ostatnie MZ jest najlepsze (pomijam szum), mysle ze byl w tym jakis pomysl, zamysl i chyba nienajgorzej wyszlo, a pierwszych czterech (czwarte to do albumu rodzinnego) nie podejmuje sie w jakikolwiek sposob oceniac, bo nie wiem z ktorej strony zaczac. no moze pierwsze cos w sobie ma, ale to rzecz gustu. pozdrawiam:)
Jestem zawiedziony :( Po tytule myślałem, że przeniesiemy się do Afryki, a tu szara rzeczywistość...
Jestem zawiedziony :( Po tytule myślałem, że przeniesiemy się do Afryki, a tu szara rzeczywistość...
:mrgreen::lol::mrgreen:
kilimandzaro
10.02.10, 22:31
Przykro mi, że zawiodłam. Miało być tak pięknie. Miało być tak oryginalnie. Moje śniegi kilimandzaro chyba lepiej brzmi, niż moje foto, foty x, foty ocena... może się mylę...
Każdy ma swoje Kilimandżaro. Są sny. Są marzenia, co w sercu goszczą. To szukać Łosi na Alasce. Wejść na dach Afryki i zobaczyć nierealny obraz: śnieg a u podnóża góry sawanna, żyrafy, stado zebr i słoni. Moje śniegi Kilimandżaro. Marzę nadal...
Przykro mi, że zawiodłam. Miało być tak pięknie. Miało być tak oryginalnie. Moje śniegi kilimandzaro chyba lepiej brzmi, niż moje foto, foty x, foty ocena... może się mylę...
Każdy ma swoje Kilimandżaro. Są sny. Są marzenia, co w sercu goszczą. To szukać Łosi na Alasce. Wejść na dach Afryki i zobaczyć nierealny obraz: śnieg a u podnóża góry sawanna, żyrafy, stado zebr i słoni. Moje śniegi Kilimandżaro. Marzę nadal...
i nie przestawaj:) rob zdjecia, uwieczniaj na nich wszystko co tylko zechcesz, przedstawiaj je tak jak Ty je widzisz, chcesz widziec, bo sa Twoje:)
Moje śniegi Kilimandżaro. Marzę nadal...Tego Ci nikt nie zabroni ale to forum, gdzie też pokazujemy zdjęcia :wink:
Śmiało, nie muszą być zgodne z tytułem wątku :mrgreen:
Dawaj, dawaj, nie od razu Rzym zbudowano :wink: