Zobacz pełną wersję : statyw fe-230
czy jest statyw do fe-230 bo mi moderator napislal ze lepiej kupic a jak sprawdzalam w necie to nic nie ma
RadioErewan
2.02.10, 18:03
czy jest statyw do fe-230 bo mi moderator napislal ze lepiej kupic a jak sprawdzalam w necie to nic nie ma
Czy fe-230 posiada gwint statywowy? Obróć aparat tak by widzieć jego dolną powierzchnię i sprawdź czy jest w nim nagwintowana dziura.
ale ja nie wiem jak wyglada wejsie do statywu
Na spodzie aparatu mniej więcej w połowie, metalowy gwint, do wewnątrz aparatu.
RadioErewan
2.02.10, 18:14
ale ja nie wiem jak wyglada wejsie do statywu
Poproszę o poprawną ortografię.
Znalazłem sobie zdjęcie fe230. Ma gwint statywowy.
http://images.trustedreviews.com/images/article/inline/5130-OlympusFE230HATCH.jpg
Kup więc taki statyw, jaki ci się spodoba. Nie sądzę, by jakikolwiek statyw w cenie niższej od ceny tego aparatu posiadał niekompatybilną śrubę.
Pozdrawiam
Nie spotkałem się jeszcze z aparatem który by nie miał gwintu na statyw. Weź aparat i idź do sklepu z aparatami, tam zapytaj o statyw i wybierz ten, który będzie Ci sie wygodnie trzymało. Lepsze statywy są od 300zł ale to chyba niebezpiecznie zbliży się do kosztu aparatu? :)
RadioErewan
2.02.10, 18:21
Nie spotkałem się jeszcze z aparatem który by nie miał gwintu na statyw. Weź aparat i idź do sklepu z aparatami, tam zapytaj o statyw i wybierz ten, który będzie Ci sie wygodnie trzymało. Lepsze statywy są od 300zł ale to chyba niebezpiecznie zbliży się do kosztu aparatu? :)
No, większość komórek nie posiada takiego gniazda. Widziałem tez jakieś ekstremalnie cienkie aparaty bez możliwości przykręcenia do statywu.
Pozdrawiam
dziebym wolala jakis tanszy, nie mam zbytnio pieniozkow
dziebym wolala jakis tanszy, nie mam zbytnio pieniozkow
Bardzo proszę, zacznij pisać poprawnie.
do fe-230 to statyw za 50-60zł dostaniesz.
ale 2 strony statyw mi nie pomoze robic zdj noca,
moj popszedni wątek, prosze zajżc
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
ale ja pisze poprawnie mam dyslekcje i nie mam programow worda
Pomoże. Zdjęcia nie będą poruszone.
Zarówno opera jak i firefox (chrome też oidp) podkreślają błędy. Nie tłumacz lenistwa.