PDA

Zobacz pełną wersję : statyw fe-230

emilia89
2.02.10, 18:01
czy jest statyw do fe-230 bo mi moderator napislal ze lepiej kupic a jak sprawdzalam w necie to nic nie ma

RadioErewan
2.02.10, 18:03
czy jest statyw do fe-230 bo mi moderator napislal ze lepiej kupic a jak sprawdzalam w necie to nic nie ma

Czy fe-230 posiada gwint statywowy? Obróć aparat tak by widzieć jego dolną powierzchnię i sprawdź czy jest w nim nagwintowana dziura.

emilia89
2.02.10, 18:12
ale ja nie wiem jak wyglada wejsie do statywu

taztaz
2.02.10, 18:13
Na spodzie aparatu mniej więcej w połowie, metalowy gwint, do wewnątrz aparatu.

RadioErewan
2.02.10, 18:14
ale ja nie wiem jak wyglada wejsie do statywu

Poproszę o poprawną ortografię.
Znalazłem sobie zdjęcie fe230. Ma gwint statywowy.
http://images.trustedreviews.com/images/article/inline/5130-OlympusFE230HATCH.jpg

Kup więc taki statyw, jaki ci się spodoba. Nie sądzę, by jakikolwiek statyw w cenie niższej od ceny tego aparatu posiadał niekompatybilną śrubę.

Pozdrawiam

darkelf
2.02.10, 18:15
Nie spotkałem się jeszcze z aparatem który by nie miał gwintu na statyw. Weź aparat i idź do sklepu z aparatami, tam zapytaj o statyw i wybierz ten, który będzie Ci sie wygodnie trzymało. Lepsze statywy są od 300zł ale to chyba niebezpiecznie zbliży się do kosztu aparatu? :)

RadioErewan
2.02.10, 18:21
Nie spotkałem się jeszcze z aparatem który by nie miał gwintu na statyw. Weź aparat i idź do sklepu z aparatami, tam zapytaj o statyw i wybierz ten, który będzie Ci sie wygodnie trzymało. Lepsze statywy są od 300zł ale to chyba niebezpiecznie zbliży się do kosztu aparatu? :)

No, większość komórek nie posiada takiego gniazda. Widziałem tez jakieś ekstremalnie cienkie aparaty bez możliwości przykręcenia do statywu.

Pozdrawiam

emilia89
2.02.10, 19:29
dziebym wolala jakis tanszy, nie mam zbytnio pieniozkow

grizz
2.02.10, 19:33
dziebym wolala jakis tanszy, nie mam zbytnio pieniozkow

Bardzo proszę, zacznij pisać poprawnie.

do fe-230 to statyw za 50-60zł dostaniesz.

grizz
2.02.10, 19:35
ale 2 strony statyw mi nie pomoze robic zdj noca,

moj popszedni wątek, prosze zajżc
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
ale ja pisze poprawnie mam dyslekcje i nie mam programow worda

Pomoże. Zdjęcia nie będą poruszone.

Zarówno opera jak i firefox (chrome też oidp) podkreślają błędy. Nie tłumacz lenistwa.