PDA

Zobacz pełną wersję : Uszkodzona pokrywa bateri OLYMPUS C5050

guliwer
16.02.04, 02:45
Witam dzisiaj mój oli miał mały wypadek upadł mi na podłogę niestety ja mu w tym pomogłem :( na szczęscie aparat żyje ale mimo tego że był w torbie odniósł niewielkie obrażenia, podczas upadku akumulatorki pourywały zaczepy w pokrywie (zaczepy w aparacie ocalały) jak łatwo się domyślić pokrywa się nie zamyka no i aparat unieruchomiony :( poradźcie gdzie można taką pokrywę dostać? Czy jestem zdany na łaske i niełaske firmy EURO-COLOR i ile taka przyjemność może mnie kosztować? Może ktoś wie gdzie można takie coś zdobyć?
Pozdrawiam wszystkich GULI.

Setka
17.02.04, 11:27
Znając opinię o Eurocolor będą chcieli wymieniać cały aparat ,na twój koszt,he,he. Ale tak na serio to współczuję.....caly miesiąc bez aparatu!!!! :cry:

liso
18.02.04, 02:20
Zaraz zaraz..... miesiąc tak ale roboczy! (31dni nawet). Szkoda gadać, ja kupiłem (zapłaciłem) 5050, na drugi dzień oddałem bo był wybrakowany i do tej pory nie mam (2 tygodnie!). Eurocolor niestety nie ma na wymianę, musi pojechać za granicę! Możesz zadzwonić do eurocolor Tel. (0 prefix 22) 334 66 66 ale pewnie usłyszysz to co ja lub podobnie.