Zobacz pełną wersję : Afganistan moim okiem
Eeee, chyba nie?
ps.Oglądnięte jednym tchem.
Przeczytałam twój wątek jak BARDZO DOBRĄ literaturę faktu, w dodatku popartą niezłymi zdjęciami!
Zaglądam tu co kilka dni czekając na więcej!!!!
Chimol! Zlituj się nad niecierpliwymi, rządnymi nowych wpisów i zdjęć i wrzuć coś jeszcze! Plisss :)
Pozdrawiam!
Bodajże dwa dni temu, przejrzałam cały wątek i obejrzałam wszystkie zdjęcia.
Poświeciłam na to pół nocy... straciłam i jednocześnie zyskałam mnóstwo...
Byłam pod tak wielkim wrażeniem że nie wiedziałam co napisać. Przez przypadek trafiłam na cytowany fragment wypowiedzi z festiwalu w Wenecji, an temat rosyjskiego filmu, który wygrał tak sobie znienacka ponoć....
Te słowa były odzwierciedleniem moich myśli, tylko ja nie potrafiłabym tego powiedzieć w tak prosty sposób a tak dobitnie dlatego wklejam tu ten fragment a słowo film należy zastąpić zamiennie słowami, zdjęcia/reportaż....
"...są filmy, które sprawiają, że płaczesz, są filmy, które cię rozśmieszają, są takie, po których myślisz albo marzysz. Są też takie filmy, które zmieniają twoje życie na zawsze..."
Chimol (https://forum.olympusclub.pl/members/7968-chimol) fajne fotki.
Fajnie, że jeszcze tu zaglądacie. Troszkę zdjęć jeszcze mi zostało, ale czasu na razie nie mam. Jak mi się wszystko poukłada w życiu to postaram się coś wrzucić.
Pozdrawiam.
Wątek już dawno powinien awansować oczko wyżej. Przeniosłem wątek do działu "Ocena zdjęć".
Zgadzam się z przedmówcami - świetne zdjęcia i opisy. Powodzenia.
a ja nie wiem co napisac , juz chyba wszystko zostalo powiedziane , poprostu super , ps. pozdrawiam sasiada 15 min samochodem :)
No to się stało Chimol-u. Hades po prostu Cię załatwił awansując...
Pozdrawiam AP.
No to się stało Chimol-u. Hades po prostu Cię załatwił awansując...
Pozdrawiam AP.
W mojej profesji awans to duże wyróżnienie:grin:
Dzięki i pozdrawiam
Gratuluję Brodaczu, i czekam na twoje foty.