Zobacz pełną wersję : Pierwsze pstryki, oceniajcie
No i stało się, popołudniowy spacer i pierwsze fotki :mrgreen:
co sądzicie:?:
Podoba mi się 1 i 2. Nie wiem czy nie za ciemne, ale to już kwestia gustu. Ogólnie bardzo ładnie jak dla mnie. Podoba się
Witaj Marius'u,
Oba fajne, z naciskiem na 2jkę. Podoba mi się zamysł, i realizacja.
Rozumiem, że takie spacery to tuż za rogiem twojego domostwa?
pozdrawiam,
Można było by wyprostować :) Zdjęcia nawet nawet, jeśli to Twoje pierwsze pstryki to nawet świetne :) Ale dostrzegam w tym miejscu wielki potencjał :) Wracaj do niego częściej o różnych porach roku i godzinach :)
Bardzo dobre fotki. Obydwie ;)
Można było by wyprostować :) A co tu prostować :-P
Może inny kadr ale prostować nie ma co.
2 zdjęcie ?? Hmm zresztą Ty co prostowania na pewno masz rację :)
Witam dziękuję za zainteresowanie i opinie, co do ciemnej tonacji, faktycznie tak chciałem to pokazać, choć może jaśniejsze lepiej by wyglądały,co do miejsca to niestety nie sąsiedztwo, lecz szczyt wzniesienia z samotnie rosnącą lipą i świecką kapliczką około 520 metrów npm.
I jeszcze jedno z tego miejsca :grin:
Mnie się podoba :)
2 zdjęcie ?? Ja tam widzę górkę, "krzywość" terenu :grin:
Ok Jak widzisz to znaczy że tak jest:)
Ok Jak widzisz to znaczy że tak jest:)Pewny jak tam na prawdę jest, jest tylko marius :grin:
Witam wszystkich, fotkę tą popełniłem w noc Sylwestrową, co prawda nie moim e 420 ale co mi tam, wstawiam, nie bijcie mocno:grin:.
No cóż, na razie tyle, jak sfocę coś ciekawego to znów poddam pod Waszą ocenę. Tymczasem wszystkich serdecznie pozdrawiam :wink:
3 też bardzo ładne.Według mnie trzecie zdjęcie można wstawiać do galerii OC Mówisz, że kapliczka tam jest? Masz jeszcze coś żeby było widać dobrze tą kapliczkę?
4 ładnie pokazane, ale co do zdjęć fajerwerków, to dla mnie powinien byc jakis punkt odniesienia, tzn. zarys ludzi lub budynków. Ewentualnie zaznaczony horyzont.
Pozdrawiam
Faktycznie, co do fajerwerków to strzelone, jak się to mówi w powietrze
postaram się nie popełniać takich błędów,i dzięki za wszelkie wskazówki
jak chodzi o kapliczkę, jest i kapliczka :wink:
Pokazałbym więcej drzewa.
Czy ta kapliczka w naturze jest taka krzywa?
Wyczules moment oraz czas udajac sie na spacer i zaserwowales ladne fotki.
Tak ta kapliczka taka jest rzeczywiście, a to za sprawą materiału z jakiego jest wykonana, właściwie to jest ulepiona z gliny, do niedawna daszek był pokryty strzechą, lecz jak widać ktoś wpadł na pomysł "modernizacji" przez co straciła na swym dawnym uroku.
Kapliczka jak dla mnie jest bardzo dobra. Ale wydaje się nieostra ...
Witam, nawet sobie nie wyobrażacie, jaki szok przeżyłem, widząc odbitki fotek które tu umieściłem, ciemne, prawie nic nie widać, co się okazało? - rozkalibrowany monitor, zwłaszcza gamma, ale z pomocą kolegi problem zażegnany, a co do fotek to teraz chyba lepiej?
Fotka ladna, fajne kolory..!
udane zdjęcie :)
Pozdrawiam
Bardzo udany debiut MSZ. Trzymaj tak dalej :grin:
Pzdr
Podoba się :wink:
pozdrawiam
Witam serdecznie, po dłuższej nieobecności, chcę poddać Waszej ocenie próbę, sportretowania naszego zwierzaczka :)
kowalikster
15.06.10, 23:09
Jak dla mnie nieudana próba, choć nie mam kota, ale znam pewnego kociarza -artyste z Krakowa :)
Witaj,
Z ciekawością przejrzałem cały Twój wątek i mogę powiedzieć, że podobają mi się Twoje krajobrazy.
Co do kota to mimo, że "mina" ciekawa to moim zdaniem kicia za mało wyróżnia się z tła. Z prawej strony zbyt wyraźnie widać zarys mebla, lewa strona jest zbyt ciemna.
Kowalikster nie wiem czy mam na myśli tego samego artystę z Krakowa, lecz on oprócz doskonałej techniki ma do dyspozycji doskonały obiektyw (ZD 35-100) :wink:
Rzadko się zachwycam krajobrazami, ale to, co pokazałeś mnie zachwyciło. Naprawdę piękne.
kowalikster
16.06.10, 22:57
Kowalikster nie wiem czy mam na myśli tego samego artystę z Krakowa, lecz on oprócz doskonałej techniki ma do dyspozycji doskonały obiektyw (ZD 35-100) :wink:
Chyba chodzi nam o tego samego BANdolina ;)
Witam wszystkich serdecznie, i bardzo dziękuję za podpowiedzi i opinie,
po dłuższej nieobecności, poddaję pod Waszą ocenę kolejny Kadr.
Za niebiesko, krzywo i nieostro :-P
Poza tym mi się podoba :grin:
Witaj,
tak oglądając kolejne Twoje zdjęcia,zastanawiam się czy te z drzewem są na pewno Twojego autorstwa? Bo to jest solidne zdjęcie a te co wrzuciłeś potem,to już zupełnie inna bajka.Coś mi się nie chce wierzyć w takie skoki formy,chyba że to rzeczywiście taki przypadek.Jeśli tak,to życzę Ci więcej takich przypadków. ;)
Pozdrawiam.
Drodzy Admini, wątek, jak i profil, do usunięcia.
Pozdrawiam.
Marius nie obrażaj się...
Przedstawiając swoje zdjęcia poddajesz je publicznej ocenie.
Są osoby, które są wyważone w swoich komentarzach inne są mniej "delikatne".
Ja też otrzymywałem komentarze, z którymi się nie zgadzałem ale to nie był powód by rezygnować z obecności na forum.
Myślę, że mimo pewnych krytycznych ocen nikt Tobie źle nie życzy.
Przemyśl to jeszcze.