Zobacz pełną wersję : Takie małe początki...
Lipton1985
28.12.09, 19:46
Witam! Proszę o konstruktywną ocenę kilku moich fotek...
Witaj,
Pierwszego zdjęcia nie ocenię co do drugiego to mogę Ci powiedzieć jedynie, że ostrość przestrzelona. Trzecie zdjęcie fatalna jakość, szumi i wogóle przepały są na lampach i choinie.
Zresztą niech się fachowcy wypowiedzą.
PS. wrzucaj zdjęcia do wątku jako załączniki.
Lipton1985
28.12.09, 19:53
dodałem je jako załączniki... jest jakiś inny sposób?
Pierwszego nie ocenie bo mi to przez gardło nie przejdzie :), wizja drugiego poniżej a trzecie jest jakieś takie bez punktu zaczepienia ot pstryk.
Wystarczyło zerknąć wyżej... jest wątek o zamieszczaniu zdjęć : https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=12293
Przepraszam, przyzwyczaiłem się do starej przeglądarki a tu zmiany takie :)
Lipton1985
28.12.09, 20:05
ok wszystko jasne tylko, że ja właśnie tak zrobiłem- dodałem jako załącznik do posta... zresztą widzę, że kolega też...
Lipton1985
28.12.09, 20:17
no to jeszcze kwiatuszek :)
Lipton1985
28.12.09, 20:24
i kolejne zmaganie...
ok wszystko jasne tylko, że ja właśnie tak zrobiłem- dodałem jako załącznik do posta... zresztą widzę, że kolega też...
Wszystko dobrze.
Myślę, że 2 z pierwszej serii mogłaby być (niestety z tą ostrością nie najlepiej) z uwagi na fajne uchwycenie spojrzenia. Kwiatki i badylki -zmagaj się z nimi dalej.:grin:
Ostrość na kwiatkach nie najlepsza. Gdybyś obszedł ten ostatni badylek z drugiej strony, byłoby widać szczegóły, a tak wszystko w cieniu.
Jak dla mnie 2 maiła by potencjał gdybyś trafił w oczy i przedstawił to w BW
Witaj :)
1 - nie mam zdania, ot taki se pstryk...ale żeby go zaraz na forum wrzucać? :P
2 - MSZ ma potencjał i to spory. Te oczy, to przenikliwe spojrzenie i mina...aż mnie ciarki przeszły! Facet mógłby grać wampira w filmach grozy - i to jest komplement, naprawdę! :) Nie podoba mi się wersja MartinP - strasznie te plamy na twarzy wyglądają.
3 - nieostre. PS czy to Wrocek? :)
kwiatki - podoba mi się kolorystyka i to jak je kadrujesz, ale ostrość trochę uciekła.
Wrzucaj kolejne! :)
Pozwodzenia