PDA

Zobacz pełną wersję : jestem nowa :)

Sepia
22.12.09, 21:12
Witam ...czy możecie mi podpowiedzieć jak tu wygląda wrzucanie fotek ..ale tak żeby je ktoś ocenił a nie tylko świetne ,wspaniałe itd ...jak się podoba to bardzo się cieszę tylko chciałabym wiedzieć dlaczego się podoba :):twisted:
Zdjęcia robię :esystem: 420

qbic
22.12.09, 21:14
.ale tak żeby je ktoś ocenił a nie tylko świetne ,wspaniałe itd ..

Tutaj nieuzasadnione rozentuzjazmowanie reprezentowane jest przez mniejszość.

Wrzucaj zdjęcia.

Sepia
22.12.09, 21:26
proszę ...bedę wdzięczna za wszystkie rady i porady ..na razie tylko jedno bo nawet nie wiem czy dobrze to robię ( tzn czy dobrze zdjęcie wrzucam )jakoś tak na razie intuicyjnie ... :roll:

grizz
22.12.09, 21:33
Cos brzydkiego dzieje się na krawędziach. Prawdopodobnie problemy z ostrzeniem, albo z wyborem algorytmu zmniejszającego.

Sepia
22.12.09, 22:18
oj ...a co wg Ciebie dzieje się na brzegach ? czy chodzi Ci o te ściemnienia czy nieostrości ? bo jeżeli ściemnienia to zrobiłam w programie do obróbki winietowanie niewielkie ...może niesłusznie ...:???:

Mirek54
22.12.09, 22:23
Iso 400 saturacja na maxa zrobily swoje.Jakosc uciekla.
Dawaj nastepne.

grizz
22.12.09, 22:24
O krawędzie...

Sepia
22.12.09, 22:29
następny...:shock:

Mirek54
22.12.09, 22:55
Moze jak juz nadajesz tytul,to niech fotka w jakis sposob nawiazuje do niego.
Jakos jesien nie ma wg mnie zieleni wiosennej,wprowadz troche ponurej atmosfery.To nie krajobraz gdzie mamy wszystkie kolory teczy w pieknym sloncu.Mech czy tam grzyb na galeziach raczej w nienaslonecznionym klimacie wyrasta.Chyba,ze z balansem cos nie tak u Ciebie.
Taka wizje dostalem,napewno nie lepsze,ale tak bym to widzial.

Ramka zajefajna:grin:

Sepia
22.12.09, 23:07
ok ...ta Twoje wizja też jest całkiem ciekawa tyle ,że właśnie jesień moim zdaniem nie do końca jest ponura a najlepszym dowodem na to jest właśnie to zdjęcie ,ponieważ jest dokładnym odwzorowaniem tego co zastałam zatrzymując się w małym przydrożnym zagajniku...to był tylko las iglasty wiec jak to w takich laskach bywa tylko mech i omszałe gałęzie z nieźle rozwiniętą grzybnią...tam było jak w bajce :) i właśnie to te kolory mnie zafascynowały ..zresztą zawsze kolory mnie fascynują

waruga
22.12.09, 23:35
Fajna "wizja" Mirka54, taka dopieszczona..! Sepia Twoja tez jest niezla.

Dawid
23.12.09, 01:03
Dwie wersje tego samego :) optymistyczna i realna :)

Sepia
23.12.09, 01:21
tak i tym sposobem dla każdego coś miłego ...rozumiem ,że ja w tym przypadku jestem optymistką ( i to by się zgadzało :lol::lol: )...wtedy chyba faktycznie świat wydaje się być taki jakiś bardziej ...no ale ktoś na ziemię też musi czasami sprowadzić :)