Zobacz pełną wersję : Driver speaks english
WUJEK MARO
14.01.07, 15:28
:-)
hahahahahaahahaha świetne :D
hahaha!! ale sie usmialem :mrgreen: "Wolna dla normalnych" tez powinien miec w wersji angielskiej, skoro "driver speaks english" ;) Gratuluje spostrzegawczosci i celnego strzalu :)
WUJEK MARO
14.01.07, 15:50
Kiedy podniosłem do oka aparat, Driver subtelnie odwrócił wzrok, natomiast inny taksówkarz zaczął na mnie trąbić. Wtedy uznałem, że trzeba się oddalić :-)
Świetny kadr. Jeszcze ta podkowa ustawiona tak, że szczęście z niej wypada... :D
Cześć
Zabawna fota, najpierw nie wiedziałem o co Wam chodzi, dopiero jak otworzyłem w nowym oknie.
Bomba! :)
Pzdr
cie choroba :razz:
co to znaczy "dla normalnych"? czy "wolna" oznacza osiagane predkosci?
to przykład,że jestesmy w wolnym kraju a usługi tym pojazdem sa tylko dla wąskiej elitarnej grupy klientów. Fota świetna. Pozdrawiam. :D
WUJEK MARO
14.01.07, 23:32
Szkoda, że nie objąłem kogucika z napisem TAXI... Dopiero teraz zauważyłem ten feler.
WUJEK MARO
14.01.07, 23:42
cie choroba :razz:
co to znaczy "dla normalnych"? czy "wolna" oznacza osiagane predkosci?
Podejrzewam, że między trzaśnięciem drzwiami a uruchomieniem licznika rozwiązujesz kilka standardowych testów psychologicznych.
Swoją drogą słyszałem o profesorze psychologii z UWr., który nie ma czasu dla studentów, bo jeździ taksówką :-) Powaga. Kosmos.