Zobacz pełną wersję : Pilot OLYMPUS Camedia RM-1 + Olympus C-725UZ
Witam
Postanowiłem kupić pilot do mojego Olka. Tylko nie mam pewności, że ten RM-1 bedzie współpracował z C-725, gdzieś czytałem, że współpracuje z C-720 a on ma prawie identyczne parametry jak C-725.
Mozecie mi doradzić co do tego pilota.
Z góry dzieki za odp
Mialem c720, ale w akcesoriach nie bylo wymienionego pilota. Bylo za to miejsce na jakiś element ?czujke? obok lampki samowyzwalacza, ale aparat sie jej nie doczekal. Moze bylo to w planach ale zarzucili.
...nie mam pewności, że ten RM-1 bedzie współpracował z C-725, gdzieś czytałem, że współpracuje z C-720 a on ma prawie identyczne parametry jak C-725...C-725UZ nie jest obsługiwany przez pilota. Gdzie wyczytałeś, że C-720UZ współpracuje z pilotem? To jest błędna informacja.
Jack
...nie mam pewności, że ten RM-1 bedzie współpracował z C-725, gdzieś czytałem, że współpracuje z C-720 a on ma prawie identyczne parametry jak C-725...C-725UZ nie jest obsługiwany przez pilota. Gdzie wyczytałeś, że C-720UZ współpracuje z pilotem? To jest błędna informacja.
Jack
Na allegro...
Jack
Na allegro... to bardzo kiepskie źródło informacji dotyczących specyfikacji aparatów cyfrowych.