PDA

Zobacz pełną wersję : Skansen w Klukach

nurek
7.01.07, 15:43
Witajcie,

Jakoś tak dziś strasznie ponuro za oknem. No przynajmniej u nas. I tak mnie natchnęło żebyć wstawić coś kolorowego. Tym bardzie że już dawno nic tu naszego nie było.
Takie sobie dwie fotki z letniego pobytu w skansenie słowinców w miejscowości Kluki.
Jak się komuś spodobaja to moze powiedzieć słówko a jak nie to też może ;).

kisi
7.01.07, 16:59
Fajne baśniowe HDRy. Przyjemnie sie oglada.

nurek
7.01.07, 17:44
Dziękuję, to takie zaprzeczenie temu co za oknem...

suchar
7.01.07, 18:01
Takie wykorzystanie HDR-u mi sie podoba. Bez ukrywania, ze to HDR, tylko potraktowanie tej techniki jako efekt. Bardzo ladne fotki z tego wyszly, kisi ma racje, takie basniowe. Dzieki za odtrutke, nurek ;)
Pzdr

kisi
7.01.07, 19:43
Patrzac na takie foty mam wrazenie ze to screeny z kolejnej ktorejstam wersjii settlersów :)

nib
18.01.07, 22:05
hdr w granicach rozsadku, podoba mi sie
pozdrawiam soltysa z Kluk:)

nurek
19.03.07, 16:36
Dziekuję za komentarze. Wiem że to stary wątek ale znalazłem jeszcze cosik takiego z tej serii i postanowiłem dołączyć. Takie HDRowe chatki ;).

Pozdrawiam
Nur,

rrrradek
19.03.07, 16:39
zdjęcia jak z katalogu projektowego z planami domów. Wszystko kolorowe, piękne i aż chce się żyć.

kasprzyk
19.03.07, 20:07
Witaj

Ostatnie zdjęcie "perełkowe" :) oczywiście HDR-owanie jest tu bardzo zaznaczone, ale dla tego typu kadru i przedstawionych obiektów moim zdaniem pasuje. Do ideału wyciąłbym ten poprzeczny domek po lewej :)
Masz gdzieś większy rozmiar na pulpit ? :P

Pzdr

Wiejo
19.03.07, 20:09
bardzo przyjemne w odbiorze i zastosowana technika obróbki nie razi a jest jak należy. :D

grizz
19.03.07, 20:16
Ostatnie świetne - dobrze, że znalazłeś :D

olifant
19.03.07, 21:23
to co mi się zawsze nie podobało w hdrach to to, że na zdecydowanej większości niebo wychodzi takie 'zakurzone'. poza tym bardzo ładnie kolorowo-cukierkowo ;)

fotomic
19.03.07, 21:31
to co mi się zawsze nie podobało w hdrach to to, że na zdecydowanej większości niebo wychodzi takie 'zakurzone'. poza tym bardzo ładnie kolorowo-cukierkowo ;) to sa niedopracowane HDRy

nurek
20.03.07, 22:47
Witajcie,

Pięknie dziękuję za wszystkie opinie. Też uważam że zdjęcia są troche "cukierkowe" ale szczerze Wam powiem że podoba mi się to przy tej scenerii.

Masz gdzieś większy rozmiar na pulpit ? :P
Pzdr
Oczywiście przyjacielu. Podaj tylko adres na jaki Ci wysłać ;).

Jak tylko będę miał chwilke czasu dostawie jeszcze jakieś zdjęcia z tej serii.

Pozdrawiam,
Nur

kasprzyk
20.03.07, 22:59
Witaj

kasmar@antserwis.pl

pzdr

kali999
21.03.07, 16:40
kolory tak żywe że są prawie że namacalne

nurek
21.03.07, 21:03
Cześć,

To już końcówka ale może komuś jeszcze te wpadną w oko ?

Dziękując wszystkim za komentarze pozdrawiam serdecznie,
Nurek