Zobacz pełną wersję : Skansen w Klukach
Witajcie,
Jakoś tak dziś strasznie ponuro za oknem. No przynajmniej u nas. I tak mnie natchnęło żebyć wstawić coś kolorowego. Tym bardzie że już dawno nic tu naszego nie było.
Takie sobie dwie fotki z letniego pobytu w skansenie słowinców w miejscowości Kluki.
Jak się komuś spodobaja to moze powiedzieć słówko a jak nie to też może ;).
Fajne baśniowe HDRy. Przyjemnie sie oglada.
Dziękuję, to takie zaprzeczenie temu co za oknem...
Takie wykorzystanie HDR-u mi sie podoba. Bez ukrywania, ze to HDR, tylko potraktowanie tej techniki jako efekt. Bardzo ladne fotki z tego wyszly, kisi ma racje, takie basniowe. Dzieki za odtrutke, nurek ;)
Pzdr
Patrzac na takie foty mam wrazenie ze to screeny z kolejnej ktorejstam wersjii settlersów :)
hdr w granicach rozsadku, podoba mi sie
pozdrawiam soltysa z Kluk:)
Dziekuję za komentarze. Wiem że to stary wątek ale znalazłem jeszcze cosik takiego z tej serii i postanowiłem dołączyć. Takie HDRowe chatki ;).
Pozdrawiam
Nur,
zdjęcia jak z katalogu projektowego z planami domów. Wszystko kolorowe, piękne i aż chce się żyć.
Witaj
Ostatnie zdjęcie "perełkowe" :) oczywiście HDR-owanie jest tu bardzo zaznaczone, ale dla tego typu kadru i przedstawionych obiektów moim zdaniem pasuje. Do ideału wyciąłbym ten poprzeczny domek po lewej :)
Masz gdzieś większy rozmiar na pulpit ? :P
Pzdr
bardzo przyjemne w odbiorze i zastosowana technika obróbki nie razi a jest jak należy. :D
Ostatnie świetne - dobrze, że znalazłeś :D
to co mi się zawsze nie podobało w hdrach to to, że na zdecydowanej większości niebo wychodzi takie 'zakurzone'. poza tym bardzo ładnie kolorowo-cukierkowo ;)
to co mi się zawsze nie podobało w hdrach to to, że na zdecydowanej większości niebo wychodzi takie 'zakurzone'. poza tym bardzo ładnie kolorowo-cukierkowo ;) to sa niedopracowane HDRy
Witajcie,
Pięknie dziękuję za wszystkie opinie. Też uważam że zdjęcia są troche "cukierkowe" ale szczerze Wam powiem że podoba mi się to przy tej scenerii.
Masz gdzieś większy rozmiar na pulpit ? :P
Pzdr
Oczywiście przyjacielu. Podaj tylko adres na jaki Ci wysłać ;).
Jak tylko będę miał chwilke czasu dostawie jeszcze jakieś zdjęcia z tej serii.
Pozdrawiam,
Nur
Witaj
kasmar@antserwis.pl
pzdr
kolory tak żywe że są prawie że namacalne
Cześć,
To już końcówka ale może komuś jeszcze te wpadną w oko ?
Dziękując wszystkim za komentarze pozdrawiam serdecznie,
Nurek