Zobacz pełną wersję : Olympus SP-500UZ
Witam. Czy jest możliwość wgrania polskiego menu do tego aparatu? Jeżeli tak to czy ktoś może mi podesłać plik z polskim menu?
Witam. Czy jest możliwość wgrania polskiego menu do tego aparatu? Jeżeli tak to czy ktoś może mi podesłać plik z polskim menu?
Z tego co mi wiadomo, a miałem ten aparat przez chwilę to się nie da. SP-510UZ już ma polskie menu.
Podłącz się Olympus Master do Internetu i sam ci znajdzie. Nie wiem czy jest akurat polskie bo ja nie szukałem. Musis mieć tez aparat podłączony do kompa i uruchom aktualizacje
Podłącz się Olympus Master do Internetu i sam ci znajdzie. Nie wiem czy jest akurat polskie bo ja nie szukałem. Musis mieć tez aparat podłączony do kompa i uruchom aktualizacje
Jak ja szukałem nie było Polskiego, ale może teraz jest. zibi1303 bardzo dobrze radzi.
jest uaktualnienie do cyfrówek serii SP, poprawia m.in. szybkość uruchamiania się aparatu i przeglądania fotek, niestety polskiej wersji nadal nie ma,
trzeba podłączyć aparat (najlepiej przez zasialacz), uruchomić Olympus Master i wybrać opcję uaktualniania oprogramowania, w okienku wyświetli się co można uaktualnić, potem tylko postępować zgodnie z pojawiającymi się poleceniami i najlepiej nie dotykać w tym czasie aparatu, na koniec odłączyć i uruchomić jeszcze raz, i to wszystko
Mi nawet samo wyskoczyło okienko uaktualniające, nie szukałam :)
krzysiek1902
22.01.07, 10:30
NIE BĘDZIE NIGDY W TYM MODELU UAKTUALNIEŃ NA POLSKI. PRZYKRO MI, DLATEGO WYPUŚCILI SP 510.
Pomimo ze w sp510 jest jezyk polski, mam i takustawiony angielski ;) Przyzwyczailem sie wczesniej do niego, poza tym menu lepiej wyglada w oryginale, polskie opisy w paru miejscach trzeba bylo na sile wciskac zeby zmiescily sie w pole.