Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : E500+ZD35

ozzie
20.12.06, 23:22
Witam wszystkich ... jak to kiedyś ktoś powiedział... "z pewną taką nieśmiałością" ...;)
Moje pierwsze próby z ZD35. Proszę o rady i ocenę.

Lakuta
21.12.06, 01:01
zapałka i chrupki fajne, dobra GO.
ale kwietek słabo, nie widomo na co patrzeć, nieostrośc drugiego planu zajmuje zbyt wielką przestrzeń.
To kuliste cuś mogłoby być mniej centralnie, ale jak na pierwsze próby to spoko.
nie wiedziałem , że nowe pokrywki do obiektywów są wreszczie takie jak w Nikonie, czyli można je zakładać i zdejmować bez demontażu osłony. wow
ps. zapałka naprawdę udana

C+
21.12.06, 09:29
Przyprawy i kółeczka zbożowe fajnie wyglądają, chociaż zwykłe fotki.

ozzie
21.12.06, 10:13
Lakuta:
Hihi i wszyscy sie czegoś dowiemy... Ja o fotkach Ty o zakrywkach... jakie edukacyjne to forum ;)

suchar
21.12.06, 12:08
Chrupki mnie urzekly ;) Bardzo ciekawa GO, jest cos w tym zdjeciu, co w nie wciaga. Moim zdaniem to najlepsze ujecie tej serii. Powodzenie w przyszlych probach.
Pzdr

kasprzyk
21.12.06, 19:23
Witam

Ja odbieram te zdjęcia jako techniczną próbę sprzętu - udaną zresztą, nic więcej w nich ciekawego nie ma...
Powodzenia w następnych foceniach.
Pzdr

lessie
21.12.06, 21:18
ma możliwości to szkiełko...

ozzie
22.12.06, 00:37
john100:
Oczywiście była to jak napisałem próba nowej "zabawki", która to okazuje się wcale nie być taką zabawką ;)
Fotki zrobione na szybko, pod szkło wrzucone pierwsze rzeczy jakie mi do głowy wpadły.

Na dodatek to pierwsze fotki E500, do których się trochę przyłożyłem - do tej pory używałem go jak compact-a, bo dopiero zaczynam przygodę z foto.

PS. Ciszę się jednak, że nie dostałem na początek rady żeby sprzedać sprzęt i zająć się wędkowaniem ;)

Pozdrawiam

bz24
22.12.06, 11:34
Ozzie wrzuć coś jeszcze, bo właśnie zbieram kasiorkę na ZD 35 i każde sample coraz bardziej mnie motywują i utwierdzają w trafności wyboru...
...Dawaj Ozzie dawaj :mrgreen: ...