Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 4015 w akcji :)

uniwersum
16.12.06, 23:04
Jeszcze go nie czuję ,ale zdaje mi się że się bardzo polubimy , jest świetny

Ponieważ w tym dziale poruszyłem pewien temat ,który chciałbym i tutaj zakończyć z racji „dobrej oglądalności” .Sprawa dotyczyła nagrody Grand Prix Rajdu Olympus. Oto treść mojego postu zamieszczonego również w dziale konkursy fotograficzne :

No nareszcie ,Rajd Olympus dla mnie dobiegł końca !!!
Oczywiście ogłoszono mnie zdobywcą Grand Prix ponad dwa miesiące temu ,po bardzo nerwowym finiszu ,ale dopiero parę dni temu dotarł do mnie dodatkowy obiektyw ,który zgodnie z informacją o kształcie nagrody spodziewałem się otrzymać razem z aparatem. Organizatorzy uznali jednak moje wątpliwości co do interpretacji regulaminu .Bardzo chwalebne jest to , że przychylono się do mojej sugestii, aby dosłać cenowo porównywalny obiektyw 4015 ,zamiast wymienionego w puli nagród 1445 , który pokrywa się zakresem ogniskowych z kitowym 1745 , otrzymanym w zestawie z aparatem .Może potraktowano to jako swojego rodzaju zadośćuczynienie, za te chwile niepewności którymi mnie uraczono.
Takie rozwiązanie uważam za w pełni satysfakcjonujące .Ubolewam jedynie nad tym , że musiałem zawracać głowę Olyklubowiczą , ale kto wie ,może to właśnie Wasze opinie pozwoliły na taki finał. Chciałbym przy okazji podziękować wszystkim tym ,którzy zabrali głos na forum w tym temacie .Zawsze wierzyłem w siłę „jasnej strony mocy” .

Organizatorowi należą się słowa uznania za honorowe zakończenie sprawy .Przepraszam za nieautoryzowane zamieszczenie korespondencji z organizatorem ,poniosło mnie .Proszę też mi wybaczyć nie konsultowane użycie logo Olympusa na mojej stronie www ,co uczyniłem z jak najlepszymi intencjami .

Mam nadzieję ,że kolejne konkursy ,będą miały bardziej dopracowane regulaminy ,lub mniej „niewdzięcznych” laureatów ;)

Pozdrawiam Uni

Rafał Czarny
17.12.06, 00:12
No, Olek wyszedł z tarczą z tego sporu. I git. A fota, hmm... mniej git. Przeostrzona - to pierwsze co mię się rzuciło na oczy. Przepały trochę przeszkadzają. No, jednym słowem coś mi nie bangla w tym ujęciu. Wrzucaj następne ;) .

grizz
17.12.06, 11:08
Niop jak dla mnie tez troszkę przeostrzone.

suchar
17.12.06, 11:22
W tym Olympusie to jacys mili ludzie pracuja :) Jak mi sie zepsul obiektyw 14-45 to bez zadnego problemu wypozyczyli inny, nawet potem jeszcze przypominali, ze gdyby cos sie stalo, to oni moga pozyczyc... Tak sie powinno obchodzic z klientem! W koncu klient nasz Pan :)

Odnosnie zdjecia: racja, ze przeostrzone, poza tym nogi tej Pani w pewnym momencie troche zanikaja, bo czarne buty zlewaja sie z czarnymi cieniami na murku.

szklarz
17.12.06, 17:32
Co firma to firma
Co do fotki taka sobie