Zobacz pełną wersję : E-330 body za 2400, 2300, 2200....
właśnie obadałem ceny u Grosmana: E-330 i można już wyjąć E-330 Kit ZD 14-45mm za 2830 pln. 14-45 do żyda na allegro i zostaje E-330 za 2300-2400 pln.
http://www.europassat.com/sklep/index.php?d=produkt&id=334
Popraw tytuł :mrgreen:
Edit:
Można kupić jeszcze taniej http://skapiec.pl/site/cat/2/comp/78705
eee tam reklamujesz... lepiej żeby ludzie kupowali za ponad 3k na allegro i cieszyli się że tanio? jeśli będziesz sprzedawał po 2.5k za kit, to napiszę że u Ciebie są taniej...
faktycznie, z dobrych firm to w www.cyfrowe.pl jest taniej... skąpca nie używam - czasem wolę przepłacać ale kupuję w normalnych miejscach (foto-net, Grosman, fotozakupy, pstryk).
Kaarool popraw temat bo mi rss wywalił e-300 za 2400, a to drogo ;)
blady:
E-500 do żyda i atakuj - może w końcu ktoś porządnie potestuje maszynę.
E-300 body za 2400, 2300, 2200....
Usiadź i oddychaj spokojnie, za 2600 masz samo body, kita masz najtaniej za 2815 ;)
a Ty na spokojnie odejmij cenę 14-45 od ceny kita i zostaje body za grosze.
a Ty na spokojnie odejmij cenę 14-45 od ceny kita i zostaje body za grosze.
Ja napisałem, że samo body po tyle, a najtańszy kit za tyle :mrgreen: nie brałem pod uwagę cen po odjęciu kita - a Ty skąd masz cenę 2200 :roll:
Troche cenicie tego kita. Nowego ciezko na allegro sprzedac za pare groszy.
Czesc.ch.
eee tam reklamujesz... lepiej żeby ludzie kupowali za ponad 3k na allegro i cieszyli się że tanio? jeśli będziesz sprzedawał po 2.5k za kit, to napiszę że u Ciebie są taniej...
faktycznie, z dobrych firm to w www.cyfrowe.pl jest taniej... skąpca nie używam - czasem wolę przepłacać ale kupuję w normalnych miejscach (foto-net, Grosman, fotozakupy, pstryk).
Ciekawe. Pod jakim względem "Pstryk" ma być lepszy od "Cyfrowe" ???
Dla mnie to jeden pies.
Pozdrówka
dog_master
14.02.07, 01:04
Ja używam skąpców i ceneo, ale nie ufam im bezgranicznie ;) FL-36 przykładowo w cyfrowe.pl za 999zl byla w grudniu, a ja kupilam za 729zl! Wiec roznica jest i to znaczna czesto... Gdyby nie ceneo, nie wiedzialabym, ze mam niedaleko tani sklepik :P
Zawsze traktowalem 'skąpca' i 'ceneo' na równi. Odkąd zaglądam do pierwszego, drugi poszedl w zupełną odstawkę. Dzis, troche za namową dog_master, rzucilem okiem do 'ceneo' i... istotnie jest roznica. Ufać bezgranicznie nie trzeba, ale zaglądać warto. Odgrzewane przyzwyczajenia nie muszą być złe :razz:
Ja używam skąpców i ceneo, ale nie ufam im bezgranicznie ;) FL-36 przykładowo w cyfrowe.pl za 999zl byla w grudniu, a ja kupilam za 729zl! Wiec roznica jest i to znaczna czesto... Gdyby nie ceneo, nie wiedzialabym, ze mam niedaleko tani sklepik :P
Skąpiec i Ceneo oddają podobne usługi i warto z nich korzystać, natomiast o wyborze konkretnego sklepu chyba powinna decydować ilość pozytywnych opinii klientów.
Pozdrówka