PDA

Zobacz pełną wersję : Olympus RM-2 skan migawki

format
22.11.06, 18:40
Witam serdecznie, mam dla Was skan irda wyzwolenia migawki wyciągnięty z Olkowego pilota RM-2 w formacie Total Remote na PocketPC. Po nagraniu go do podkatalogu \Program Files\TotalRemote\DeviceFiles\ powinniście mieć możliwość zmapowania tego pliku z odpowiednim guzikiem w PocketPC. Życzę powodzenia, plik w załączniku.

Pozdrawiam

PS. Jeśli nie uda się zmapować to spróbujcie kliknąć dwa razy shift, a następnie F1.

blady
22.11.06, 20:39
format, a znasz jakiś programik który jest za free, pójdzie na telefonie z symbianem i odczyta ten skan migawki? A tak to niegłupi patent na zastępienie rm-1 :) tylko pocketpc musi być w domu...

format
23.11.06, 01:18
Z tego co pamiętam Total Remote ma wersje na symbiana - nie wiem tylko czy będzie mógł zaciągnąć ten plik...

Jeronimo
23.11.06, 02:00
tez kiedys uzywalem PDA jako uniwersalnego pilota i pieknie dzialalo...

chmiel75
23.11.06, 23:29
o to ciekawe ale chyba bede potrzebowal podpowiedzi ,czyt instrukcji co i jak :)

czyli po pierwsze musze znalezc program Total Remote, zainstalowac na palmie ,wgrac skan ,zmapowac przycisk i powinno byc ok?

grizz
24.11.06, 21:00
Ktoś jeszcze testował i poleca jakiś programik pod windows mobile?

bastian
24.11.06, 21:42
http://www.mynevo.com/html.php?page_id=5
dostałem go oryginalnego razem ipaq'iem. wyzwala migawke za każym razem z max 10 metrow. 'total remote' z tym samym sprzetem dziala z max 3 metrow (skad ta roznica?) i zaskakuje co 3 naciśnięcie.