Zobacz pełną wersję : "Ramki"
thethomson
13.11.06, 23:07
RE: Jedyny polski znak jaki użyłeś, był po to by napisać kożystajac. Maaan, poprawiłem, grożę palcem, po raz ostatni.
Mam do was pytanie skąd można wziąć lub gdzie można zrobić ramki. Wiem ze niektórym zdjęcia dodają one uroku dlatego proszę o odpowiedz ;)
Korzystając z okazji chciałem pochwalić się zdjęciem, nie wiem czy jest dobre ale co mi tam jak coś to piszcie :mrgreen: pozdr
Neutralny odbiór zdjęcia - bez emocji. Ramki nie pomogą temu zdjęciu. Ramki bierze sie z GIMPA albo z IrfanView, albo sie samemu rysuje - ale to opcja hardcore.
Po głębszym zastanowieniu jednak coś w tym zdjęciu może i jest. Ale jakoś takie nieostre ;)
Smerf Maruda
13.11.06, 23:32
Korzystając z okazji chciałem pochwalić się zdjęciem, nie wiem czy jest dobre ale co mi tam jak coś to piszcie :mrgreen: pozdr
Piszę: jest niedobre.
thethomson
13.11.06, 23:33
Heh, nie twierdzę ,że jest dobre taki eksperyment, a ramki nie to że do tego zdjęcia ale ogólnie
dzieki blady.
I oczywiście przepraszam Adminie (nigdy wiecej)
thethomson
13.11.06, 23:51
Wiesz co jakos nie moge w IrvanView znaleźść tej opcji mógłbys mi tszke dokładniej wytłumaczyc gdzie to jest? Jeśli ktos inny wie to również proszę o pomoc
menu image--->canvas size, ale musisz mieć otwarty plik.
Rafał Czarny
14.11.06, 10:56
Zdjęcie nawet mię się widzi. Przypomina postać tancerze na pierwszym planie wykręconego w wyszukanej pozie (Jezu, zaczynam pisać na Tadeusz ;) ). Czy to płomień?
Raczej dymek z papierosa.
Rafał Czarny
14.11.06, 13:14
Raczej dymek z papierosa.
Faktycznie. Zapomniał wół, jak cielęciem był. Się nie pali już trzy lata, to się nie zauważyło :D
Się nie pali już 13 lat ale się zauważyło :lol:
Zdjęcie nawet mię się widzi. Przypomina postać tancerze na pierwszym planie wykręconego w wyszukanej pozie (Jezu, zaczynam pisać na Tadeusz ;) ). Czy to płomień?
Witam
Ja nie palę - też widzę wykręconego tancerza :) :)
POzdr
thethomson
14.11.06, 18:59
Dokladnie Aga, to dymek. Blady dzieki :mrgreen:
Jak masz Photoshopa, to zrob sobie "actiona" (albo kilka roznych), ktory w przyszlosci za wywolaniem jednego polecenia: zmniejszy Ci fotke do rozmiarow "internetowych", wyostrzy, doda ramke i zapisze w jakims katalogu. :D