Zobacz pełną wersję : E 500 awaria
Witam,
Zawsze byłem wierny marce Olympus ale teraz się troszke zawiodłem.
2 miesiące temu kupiłem nowy E 500 razem z kartą 1gb cf. Niestety, zdjęcia nie sa zapisywane na karcie CF. Karta xd dział ale... Prosze o info czy jest jakiś autoryzowany serwis w Polsce ?.
:?:
A sprawdziles, czy karte widzi czytnik w kompie? Byc moze to nie jest aparat, ale sama karta?
A sprawdziles, czy karte widzi czytnik w kompie? Byc moze to nie jest aparat, ale sama karta?
Dzięki, ale karta jest OK. Ktoś zwrócił uwagę na możliwość uszkodzenia !? fabrycznego czytnika. Na oko mechanicznie jest ok ale...
Jeżeli jesteś pewny, ze to nie karta, to wyślij aparat do naprawy gwarancyjnej.
Masz na gwarancji to wyślij, niedawno był na forum jakiś ranking :mrgreen: i Olympus też się psuje. Każdy dąży do doskonałości ale to nie jest osiągalne.
Ja bym wyslal, niech naprawia, co zepsuli :) Wysylaj, chyba, ze nie chcesz sie rozstawac z aparatem, ale skoro i tak nie dziala... ;) Jak znam zycie to pewnie Ci sie aparat popsul tuz przed jakims wyjazdem, albo co... Zawsze tak jest. Zlosliwosc rzeczy martwych :)