Zobacz pełną wersję : Pizzeria "Santa Barbara"
Pizzeria Santa Barbara w Solinie.
Rafał Czarny
20.10.06, 22:58
Piersza fajna. Doczytałem, że właściciel "przyjmie do pracy". Gdybym zobaczył tak kiczowate dzieło architekta, to najpierw bym zwymiotawał, potem chuteczką wytrał usta, a następnie zabrałbym się za focenie. ;)
PS. Transparet z napisem powinien być bardziej wyraźny. Można to zrobić w prosty sposób w programie graficznym.
Gdybym zobaczył tak kiczowate dzieło architekta, to najpierw bym zwymiotawał, potem chuteczką wytrał usta, a następnie zabrałbym się za focenie. ;)
Rzeczywiście niebieski dach psuje cały urok statku, ale bez dachu ciężko by było zjeść pizzę, zwłaszcza przy silnym wietrze lub deszczu :D
WUJEK MARO
22.10.06, 16:06
Piersza fajna. Doczytałem, że właściciel "przyjmie do pracy". Gdybym zobaczył tak kiczowate dzieło architekta, to najpierw bym zwymiotawał, potem chuteczką wytrał usta, a następnie zabrałbym się za focenie. ;)
Miałbyś możliwość wychylić się za burtę :-)
Ze zgrozą obserwuję podobne obiekty w miejscowościach turystycznych. Potworny brak gustu właścicieli... Mam nadzieję, że chociaż pizza była dobra.
Mam nadzieję, że chociaż pizza była dobra.
Raczej nie za bardzo.
Lepsze było piwko na lądzie. :mrgreen: