Zobacz pełną wersję : Trzy zdjęcia.
Witam. To moje pierwsze zdjęcia pokazane dla szerokiego forum. No cóż, kiedyś musi być pierwszy raz. Proszę o wyrozumiałą ocenę. Może jakieś wskazówki... Trzy zdjęcia: zachód słońca – pokazał się nagle za moim oknem; świątek przy studni – skojarzyło mi się to z biblijną sceną; trzy wieże – zawsze intrygowała mnie monumentalność budowli sakralnych.
Smerf Maruda
15.10.06, 21:56
trzy wierze
Ała, ała, moje oczy.
Błagam, czytajcie swoje posty przed wysłaniem, to aż kłuje.
:oops: Przepraszam. Już poprawiłem.
Pierwsze fajne, naprawdę ładnie ci wyszło.
Trzecie klimatyczne, dosyć ciekawe, ale drugie no way :) Nie wyszło, w ogóle nie wiem o co chodziło. Co chciałeś pokazać ? Co takiegio tu zobaczyłeś, że chciałeś uwiecznić ?? Nie rozumiem...
No cóż, drugie chyba rzeczywiście wyszło nieco zabałaganione. Moje skojarzenie: Jezus przy studni.
Gdybyś w drugim zrobił 'sepii' zrobił, albo Black&White, to by jeszcze uszło.
Ten zestaw kolorystyczny rani oczy
Dzięki zibi. Właśnie o to mi chodziło, żeby inne oczy spojrzały na te zdjęcia. Rzeczywiście miałem problem z kolorem w tym zdjęciu. Dopiero uczę się obrabiać Raw-y. Myślałem jeszcze o innym kadrze – poziomo świątek i kawałek tylko studni.
Tak , patrze jeszcze, że gdybyś ustawił się z boku, to ten straszny płot z różowo-fioletowym słupkiem by zniknął, a centralnie miałbyś ciekawsze koło zamachowe studni. Nie wiem tylko z której strony z lewej czy z prawej. :) byłeś tam więc sobie to wyobraź.
Chyba byłoby lepiej
Posunę się dalej. Ja tam jeszcze raz pojadę. :D