PDA

Zobacz pełną wersję : zle zrobilem update softwaru w olympus mju 810- poprosze o p

busk
10.10.06, 12:45
witam,

podczas updatu softwaru nie mozna naciskac niczego w aparacie - niefart chcial ze nacisnalem i zepsolem delikatnie mowiac :((( jestem wsciekly na siebie a moja kobita to juz lepiej nie mowic !!!
Dzwonilem do pomocy technicznej i powiedzieli zeby zostawic aparat na 24h bez bateri bo moze sie zresetuje- troche nie wierze w to. Zalezy mi na jak najszybszym naprawieniu tego bo jestem w lizbonie i aparat jest mi bardzo porzebny do pracy!

Poprosze o jakies podpowiedzi co moge zrobic?

Dziekuje

RobertW3D
10.10.06, 13:06
A co się konkretnie dzieje?
Nie włącza się? Wyjęcie baterii może pomóc ale wydaje mi się to mało parwdopodobne (ale nie miałem styczności z mju ..) Jeżeli go podłączasz do komputera to go wykrywa?
Napisz coś więcej.
Może się spytaj pomocy technicznej (ew poszukaj w necie) czy nie ma jakiejś magicznej opcji do restartu opcji.

fotomic
10.10.06, 13:22
możliwe zę aparat ma podtrzymywanie pamięci - czyli najlepiej zrobić jak poradzili w serwisie. Ale mi to nie pasuje, trochę to lakonicznie opisałeś. Napisz porządnie OPANUJ SIE.

W razie czego zrób DOWNgrade.
Napisz coś więcej

busk
10.10.06, 14:39
nic nie moge zrobic - tzn. wogole nie dziala, nie wykrywa go komp.

RobertW3D
10.10.06, 14:49
nic nie moge zrobic - tzn. wogole nie dziala, nie wykrywa go komp.

No to w tym momencie nie pozostaje Tobie nic innego jak tylko przeczekać te 24h :(
Ale poszukaj jeszcze w necie o możliwości zrestartowania go jakąś kombinacją klawiszy ...