Zobacz pełną wersję : Kwiatki, bączki i takie tam.
świeżo pstryknięte na łączce opodal lasku. Fotki zrobione 40-150. Pozdrawiam :D
Piotr Grześ
22.09.06, 20:24
Pierwsze mi się podoba, choć MZ za dużo dołu. Drugie ciekawe, ale jakoś mi ta pczułka ginie w całości fotki. Na trzecim fajna kompozycja kwiatowa, tylko trochę te brązowe badyle przeszkadzają, może gdybyś fotografowała pod nieco innym kątem udałoby się je ominąć?
Na drugiej focie udało Ci się złapać Pszczołę Pełen respect bardzo ciekawie to wyszło. Pierwsza fotka ładna. Druga ma coś w sobie dzięki tej pszczułce. Hmm a trzecie jak dla mnie taka zwykła :)
Nr. 3 najbardzie mi się podoba , w ogóle ładne "kobiece" fotki
dziękować, dziękować za komenty. w sumie to chciałam jeszcze potestować szkło, bo ostatnio to mało czasu jakoś. polowałam na polno-leślne ptactwo no i wyszło co wyszło :D :D :D
Pozdrowionka
hm w kazdej fotce cos fajnego jest ale tez cos przeszkadza, trudno mi od razu powiedziec to takiego przeszkadza, ale jak sie dowiem to napisze:) ;)
1 - super - pszczólka wyszła rewelacyjnie. Czy to cały kadr? Ja ostatnio też polowałem na pszczółkę, ale ogniskowanie 40-150 od 150cm doprowadzało mnie do szału. Po tamtych próbach na liście zakupów pojawił się ZD35mm :)
2 - Niezłe, ale pszczólka jest ciut za mało widoczna jak dla mnie ...
3 - spoko - ładna, delikatna kompozycja ... aczkolwiek brakuje "tego czegoś"
Życzę dalszych udanych prób :)
Miłe dla oka, ciepłe kolory.